kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, marcin375 napisał: W mojej opinii do Spendora to tak średnio podgrzana Rega i nawet Naim Akurat Rega Elex mk4 (na tle Aethosa czy Elicit mk5) to aż tak nie grzeje (bas ma trochę podgrzany i tyle a te pozostałe Regi to jeszcze środek smażą - jakieś 35 stopni w cieniu ). Może i jest tak jak mówisz ale ja to widzę jeszcze troszkę inaczej. I tu wspominam o starym Cyrusie 8.2 bo ponieważ alkowiem nie zgubi tego pięknego koloru na średnicy (a to może się stać z Heglami, nowymi NADami ) ale ją bardziej otworzy! i przybliży!! a także zdecydowanie otworzy górę! pasma. Dodając zasilacz PSX R2 dodamy jeszcze bardziej zwartego uderzenia na basie. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
misiekx Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu @kaczadupa na ol... są Diapason Karis ii, nie słyszałem ich w życiu, ale do muzy jaką słuchasz, pomieszczenia i preferencji.... 🤔. Nie myślałeś o używanych? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 22 minuty temu Autor Napisano 22 minuty temu Dzięki ale u mnie lista już zamknięta. Wystarczy mi wybór między Spendorem, ATC, Dynaudio, Harbeth i ProAc. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts