Kamil1 P. Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Cześć, Mam taki problem: Od 10 lat mam zestaw kina domowego Harman Kardon BDS 580 (link poniżej tylko do zaprezentowania takiego zestawu). od dawna mam problem z amplitunerem, teraz to już bardzo często wariuje, losowo włącza się i wyłącza. A sprzęt jest raczej nienaprawialny I teraz pytanie: czy mogę kupić inny amplituner, a jeśli tak to jaki moglibyście polecić? Budżet do kilku tys. zł, ale raczej nie chciałbym przesadzać Czy jednak powinienem kupić cały nowy zestaw kina? Jeśli tak to też pytanie o polecenie amplitunera i głośników Wnęka salonowa z telewizorem ma wymiary ok 3,5m x 3,5m. Telewizor służy do oglądania filmów, relacji sportowych, ew. słuchania youtube. Głośniki muszą być wiszące i raczej niezbyt duże. Będę wdzięczny za wszystkie porady. https://allegro.pl/oferta/amplituner-harman-kardon-bds-580-5-1-czarny-17743925015 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Technicznie rzecz biorąc możesz kupić sam amplituner KD i podłączyć to co masz. Zagrać zagra ale jaki będzie efekt - nie wiem. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ja wiem bo je podłączałem do innego amplitunera. One był dosc łatwe w napędzeniu. Zdaje sięże to 8 omowe (na prawde) kolumienki. Wiec spokojnie. Spokojnie możesz wybrać X1800 , Onkyo 6100, Yamaha V6A Odpisz, cytując
Kamil1 P. Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Dzięki za udzielone odpowiedzi. A co myślicie o modelu Pioneer VSX-LX305? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dobry wybór. Dużo lepszy system kalibracji niż te wymienione przez Piotrka. Odpisz, cytując
Recommended Posts