toxaaa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Produkty BIO są zawsze droższe niż te regularne i nie wiem, kiedy cena jest naprawdę uzasadniona. Często są w promocjach, ale czy warto przepłacać nawet z rabatem? Szukam porady: które produkty BIO naprawdę mają sens, a gdzie to tylko modna etykieta. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Prawdziwy audiofil - meloman🤣, 2 minuty na forum audio, pierwszy post o produkty bio z biedronki 🤣🤣🤣 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Bo to jest najwyższy poziom wtajemniczenia audiofila: 1 poziom - najlepszy audiofilski sprzet, 2 poziom - najlepsze audiofilskie trunki do słuchania muzyki (whiskey, wino), 3 poziom - najlepsze audiofilskie żarcie BIO na zagrychę z Biedronki do słuchania muzyki. Edytowano 1 godzinę temu przez Palmos 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ja myślę że kolega pomylił forum: miało być forum.bio.com.pl, a wskoczyło mu forum.audio.com.pl Edytowano 1 godzinę temu przez Palmos 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dzisiaj chyba dział stereo nabije wejść, każdy zajrzy 😁 1 Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Może chodzi o bio produkty audio. Głośniki z biodegradowalnego materiału z kukurydzy, który pogra 2 lata a potem sam sie rozłoży. To jest przyszłość panowie. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dobrze zbilansowana dieta podstawą komfortowego odsłuchu. I wszystko w temacie 😀 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Webster.brdTo znaczy że sporo elektroniki jest "Bio", bo sprzęt pada zaraz po gwarancji, i nie opłaca się go naprawiać. Przy czym jednocześnie elektronika która jest w takim sensie "Bio", nie jest "eko"... Taka sytuacja... 😎 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu @Redakcja AUDIO poprosimy o przeniesienie postów do wątku "Smaczecznego"😁 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu Najgorzej jak zaczną robić elektronikę na komponentach BIO i kolumny po jakimś czasie ulegną nam samoczynnej biodegradacji. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu Wg mnie w Biedronce warto wziąć 1.5 l czarnego Jaśka. To zdaje się naturalny produkt (BIO) i cena w promocji dobra. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu Jedwabne kopułki,papierowe membrany już są,z dobrym skutkiem 😁 1 minutę temu, majkel74 napisał: Wg mnie w Biedronce warto wziąć 1.5 l czarnego Jaśka. To zdaje się naturalny produkt (BIO) i cena w promocji dobra. Może nie dla smakoszy,ale w większym gronie jak znalazł 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts