toxaaa Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Produkty BIO są zawsze droższe niż te regularne i nie wiem, kiedy cena jest naprawdę uzasadniona. Często są w promocjach, ale czy warto przepłacać nawet z rabatem? Szukam porady: które produkty BIO naprawdę mają sens, a gdzie to tylko modna etykieta. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Prawdziwy audiofil - meloman🤣, 2 minuty na forum audio, pierwszy post o produkty bio z biedronki 🤣🤣🤣 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Bo to jest najwyższy poziom wtajemniczenia audiofila: 1 poziom - najlepszy audiofilski sprzet, 2 poziom - najlepsze audiofilskie trunki do słuchania muzyki (whiskey, wino), 3 poziom - najlepsze audiofilskie żarcie BIO na zagrychę z Biedronki do słuchania muzyki. Edytowano 4 godziny temu przez Palmos 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ja myślę że kolega pomylił forum: miało być forum.bio.com.pl, a wskoczyło mu forum.audio.com.pl Edytowano 4 godziny temu przez Palmos 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dzisiaj chyba dział stereo nabije wejść, każdy zajrzy 😁 1 Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Może chodzi o bio produkty audio. Głośniki z biodegradowalnego materiału z kukurydzy, który pogra 2 lata a potem sam sie rozłoży. To jest przyszłość panowie. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dobrze zbilansowana dieta podstawą komfortowego odsłuchu. I wszystko w temacie 😀 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @Webster.brdTo znaczy że sporo elektroniki jest "Bio", bo sprzęt pada zaraz po gwarancji, i nie opłaca się go naprawiać. Przy czym jednocześnie elektronika która jest w takim sensie "Bio", nie jest "eko"... Taka sytuacja... 😎 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @Redakcja AUDIO poprosimy o przeniesienie postów do wątku "Smaczecznego"😁 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Najgorzej jak zaczną robić elektronikę na komponentach BIO i kolumny po jakimś czasie ulegną nam samoczynnej biodegradacji. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Wg mnie w Biedronce warto wziąć 1.5 l czarnego Jaśka. To zdaje się naturalny produkt (BIO) i cena w promocji dobra. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Jedwabne kopułki,papierowe membrany już są,z dobrym skutkiem 😁 1 minutę temu, majkel74 napisał: Wg mnie w Biedronce warto wziąć 1.5 l czarnego Jaśka. To zdaje się naturalny produkt (BIO) i cena w promocji dobra. Może nie dla smakoszy,ale w większym gronie jak znalazł 😁 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu I właśnie takiego tematu na forum było mi trzeba... w tym ponurym, szarym dniu.😉 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Chciałem zauważyć, że tę bio-karmę z Biedronki, trzeba koniecznie szuflować do ust na zmianę prawą i lewą ręką. Bo w przeciwnym razie, to już nie będzie stereo. 1 Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Myślałam, żeby go usunąć, ale raz się żyje Sama kupuję bio kurczaka i bio warzywka czasem, a za minimarcheweczkami z Lidla wprost przepadam 😎 Przenoszę do Rozmów niekontrolowanych 2 Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Niestety często produkty bio i eko mało maja wspólnego z prawdziwą ekologią. Najczęściej jest to kolejny pretekst do zawyżania cen za produkty. Albo mydlenie oczu hipisom, że dba sie o naturę. Pierwszy przykład z brzegu: ekoskóra na fotelach samochodowych, która 2 latach wygląda jak kupa. Kolejny to ogórek "bio", gdzie każdy zapakowany jest w foliową prezerwatywę. Edytowano 2 godziny temu przez Webster.brd Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: Może nie dla smakoszy,ale w większym gronie jak znalazł 😁 No 1.5 l to raczej w większym gronie 😉 4 minuty temu, Redakcja AUDIO napisał: Myślałam, żeby go usunąć, ale raz się żyje Sama kupuję bio kurczaka i bio warzywka czasem, a za minimarcheweczkami z Lidla wprost przepadam 😎 Te biomarchewki biorę dla królika 😁 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Przenoszę do Rozmów niekontrolowanych Już? Skąd ten pośpiech. Tak wesoło było... 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Rybka z jeziora Dargin,grzybki marynowane z lasu,inne eko dodatki i przy braku zbędnego pośpiechu , można stawić czoła samemu takiemu Jasiowi. Jak staruszek chodził jeszcze po tym świecie i był w niezłej formie często dawaliśmy radę takim zawodnikom w jeden wieczór 😁. I nikt nie chorował na drugi dzień. Grunt to dobra atmosfera przy stole i eko produkty 😁 @majkel74 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Sama kupuję bio kurczaka i bio warzywka Filologiem nie jestem, ale od strony językowej, to idiotyzm. No chyba, że w Biedronce jest także sztuczna żywność 🤦 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu Jest, popatrz na skład napojów, czy niektórych "soków"... 1 Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu @pairtick sztucznej żywności to akurat jest pod dostatkiem 😉 I od razu uprzedzam - jeśli zaraz się dowiem, że to wina PIS albo Tuska, osobiście wsadzę Cię do więzienia 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts