Q21 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Tych kolumn chyba nikomu nie musimy przedstawiać, prawda? ATC SCM19 to konstrukcje, które zachwycają. Swoją barwą, detalem, kulturą. Ale nie robią tego od razu - im dłużej ich słuchamy, tym ciekawiej się prezentują. Nie są to bowiem kolumny efektowne, rozrywkowe. Neutralne i dojrzałe granie jest tym, co je cechuje. Do tego można też zaliczyć ich wykonanie i masę, bo ich waga to niemal 20kg/sztuka, co jest wynikiem naprawdę niezwykłym na dzisiejsze czasy Dowiedz się więcej TUTAJ. ATC SCM19, jak i inne modele tego producenta są dostępne w naszym salonie do odsłuchu, zapraszamy! 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @kaczadupa Adam, kopsnij się do Pabianic i zamknij wreszcie temat nowych monitorów. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) Rafał, to nie tak, że wszystkie ATC są jak dwie krople wódki. Nawet za dopłatą nie zamienię swoich SCM 7 na SCM 11, chociaż doceniam ich brzmienie. 19 mogą u mnie skończyć jak 11. No i lista już zamknięta. Kto był chętny, ten jest na liście. Edytowano 5 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: 19 mogą u mnie skończyć jak 11. Ale nie muszą ponieważ... 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: to nie tak, że wszystkie ATC są jak dwie krople wódki. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Rafał S napisał: @kaczadupa Adam, kopsnij się do Pabianic i zamknij wreszcie temat nowych monitorów. 2 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A jak Adam wróci rowerem z kompletem kolumn? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ja już z Q21 nie wrócę bo oddam swój rower za ATC SCM 40. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu A to tak można? Mam w piwnicy 2 rowery po moich chłopakach. Da radę zamienić na odtwarzacz CD albo wzmak😆 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą 1 godzinę temu, Slawko69 napisał: A jak Adam wróci rowerem z kompletem kolumn? Sakwy na monitory po bokach plus sub na bagażniku. Wam to trzeba wszystko tłumaczyć. Odpisz, cytując
Recommended Posts