Scur Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Mam aktualnie Kolumny Canton 896.2, potrzebuję z nich wydobyć głębszy dół. Aktualnie startowo działają na Cambridge CXA61 u mnie. Dźwięk jest w ogólnej opinii liniowy, nie przesycony w żadną stronę, przestrzenny i ładnie "odrywa się od kolumn" ale może ktoś ma pomysł ws nieco żywszego dołu ? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Z tego co czytałem na niemieckich forach to właśnie narzekali na ilość basu w 896.2. U mnie w serii reference 8k go nie brakuje, ale ja basolubem nie jestem. Może jakiś wzmak z regulacją basu będzie dobrym wyjściem, a jak to nie zda egzaminu to wymiana kolumn albo zakup subwoofera. 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć, a jak masz to ustawione na ten moment? Byłbyś w stanie wrzucić jakieś zdjęcia? Ogółem CXA61 nie jest najbardziej basowym wzmacniaczem, odchudza dość zauważalnie to pasmo. Szukając niewielkiego przejścia w kontekście tego zakresu na pewno sprawdziłbym Arcamy Radia. Jeśli interesuje Cię większe przejście na ciepłą stronę grania, to może Rega Elex MK4? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A co do wzmaka to dobrym kierunkiem byłby taki jak mój Qudral Aurum A9 , ewentualnie jego starszy brat A8.Oba mają regulację basu od -6 do +6 i ten bas jest super, w porównaniu do na przykład chwalonego MF m5si jest go zdecydowanie więcej i jest bardzo dobrze kontrolowany. Poszukaj wersji A8 bo tylko ta jest jeszcze w Polsce dostępna. Odpisz, cytując
Scur Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Q21 napisał: Cześć, a jak masz to ustawione na ten moment? Byłbyś w stanie wrzucić jakieś zdjęcia? Ogółem CXA61 nie jest najbardziej basowym wzmacniaczem, odchudza dość zauważalnie to pasmo. Szukając niewielkiego przejścia w kontekście tego zakresu na pewno sprawdziłbym Arcamy Radia. Jeśli interesuje Cię większe przejście na ciepłą stronę grania, to może Rega Elex MK4? Sałatka na niecałe 25m ale kolumny właśnie w tej wnęce z TV. 11 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: A co do wzmaka to dobrym kierunkiem byłby taki jak mój Qudral Aurum A9 , ewentualnie jego starszy brat A8.Oba mają regulację basu od -6 do +6 i ten bas jest super, w porównaniu do na przykład chwalonego MF m5si jest go zdecydowanie więcej i jest bardzo dobrze kontrolowany. Poszukaj wersji A8 bo tylko ta jest jeszcze w Polsce dostępna. Dzięki będę musiał poszukać i testować, choć wcześniej zastanawiałem się nad Vincent sp228? 6 minut temu, Scur napisał: Sałatka na niecałe 25m ale kolumny właśnie w tej wnęce z TV. Dzięki będę musiał poszukać i testować, choć wcześniej zastanawiałem się nad Vincent sv228? Odpisz, cytując
Recommended Posts