maciek72 Napisano 9 listopada Napisano 9 listopada Nowe , czy wygrzane ? Z czym będą podpięte ? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 9 listopada Napisano 9 listopada (edytowany) Wygrzane, że bardziej już nie można. Jak przyjadą w środę to powinienem jeszcze mieć wzmacniacze: Unitra WSH 605, Naim Uniti Star i Rega Elex mk4 czyli pierwszy wzmak znika z toru tylko wzmacniając to co dostaje z Qutesta, Naim to trochę ciepła, trochę V-ka i podkreślenie ataku i wybuchowość w całym paśmie ale środek trochę jednak jakby za bardzo „ściśnięty” przez skraje pasma i Rega Elex mk4 czyli również dynamicznie jak Naim (trochę słabiej) ale już atak i kontury bardziej zmiękczone a środek bliżej i nie tak ściśnięty jak w Naim a swobodnie się rozchodzący i absolutnie żadnego grania na planie litery V, granie trochę wolniejsze od Naima ale w zamian z bliższym i płynniejszym środkiem. Oczywiście różnice subiektywne i bardziej subtelne niż wynika z opisu ale takie są MOJE odczucia. Ogólnie doborowe towarzystwo. Edytowano 9 listopada przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 10 listopada Napisano 10 listopada @kaczadupa Zerknąłem na recenzje. Dla mnie jest oczywiste, że ich nie kupisz. To małe monitory. Więc jeśli rzeczywiście stawiają mocniejszy akcent na soprany, precyzję i szybkość (w porównaniu z ATC), to na bank kosztem mniej wyeksponowanej średnicy. Czyli skończy się na "ale wokale jednak bliższe / bardziej namacalne z scm7". Pakować. Chyba, że planujesz słuchanie ich na zmianę z ATC i Dynaudio. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 listopada Napisano 10 listopada 1 minutę temu, Rafał S napisał: Pakować Właśnie robię przelew kaucji. Rafał, brytyjski audiofil twierdzi, że średnica mocno do przodu! i kapitalna artykulacja wokali oraz referencyjna czytelność basu. Harbetha m30.3 XD2 niestety do klitki nie wstawię. Bardzo bym chciał ale czasem się nie da. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts