Dan79 Napisano Środa o 09:10 Autor Napisano Środa o 09:10 1 godzinę temu, Q21 napisał: Cena bardzo przyjemna. Na 50m2 powinny się sprawdzić, ale lubią mocne i fajne klasowo wzmacniacze, trzeba mieć to na uwadze Wzmacniacza jeszcze nie mam ale jeśli będę miał czas to podjadę do was i czegoś posłucham bo wiem że macie takie kolumny. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Środa o 13:50 Napisano Środa o 13:50 Wydaje mi się, że demówka już sprzedana. Upewnij się proszę podczas umawiania się Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Piątek o 05:01 Napisano Piątek o 05:01 Dnia 11.10.2025 o 14:23, S!N! napisał: polecasz ten syf w każdym jednym wątku Ale którę? Polecam różne kolumny w różnych wątkach. A Ty się po prsotu przyczepiaśz i uzywasz takie sformułowania nigdy nie potrafiąc wzkazać o co ci chodzi. Masz jakieś waty i tyle. Dodaj mnie do ignorowanych i będzie spokój. Dnia 12.10.2025 o 07:13, il Dottore napisał: Nie jest łatwo nagłośnić 50 m.kw, tu jest potrzebny rozmach i duża skuteczność głośników. To się powinno zmieścić w budżecie: Klipsch Heresy IV + Fosi ZA-3. Potem sobie dokupisz kiedyś Sugdena A-21 i z taką efektywnością głośników Acuuphase może iść się paść. Albo opcja z tańszymi kolumnami (ale wciąż poważny zawodnik, współosiowe jak Tannoy): Vestlyd V15C - 8 tys. za parę i masz 12 tysiaków luzu na używanego Sugdena A21 - za tyle kupisz bez problemu np. na Audiomarkt. Można też mniejsze Vestlydy - ponoć lepsze na średnicy. Tu głośnik 12 cali - 6000 zapłacisz za parę. Heresy to do lampy Dnia 12.10.2025 o 08:51, Dan79 napisał: Proszę o pomoc czy warto dać za wzmacniacz większą kasę i kupić tańsze kolumny? W wiekszosci przypadków, NIE Dnia 12.10.2025 o 08:51, Dan79 napisał: W sklepie Denon nawet powiedzieli mi, że Sopra 1 te podstawkowe wystarczą spokojnie (ja się nie znam ale mimo iż mają je w promocji to wydaje mi się że potrzebna jest duża kolumna) Z Focal Kanta 3 grała ładnie ale trochę za droga. A do domu pożyczą? 1 Odpisz, cytując
S!N! Napisano Piątek o 05:03 Napisano Piątek o 05:03 @Piotr SonidoMasz napisane wyżej, może przeczytaj kilka razy zanim odpowiesz. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Piątek o 05:05 Napisano Piątek o 05:05 A sorki trochę postów poszło. Zostałem w tyle. SIN daj mnie to ignorowanych. Serio nie mam ochoty na dyskusję z Tobą. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano Piątek o 05:49 Napisano Piątek o 05:49 44 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Heresy to do lampy Tys piknie! Ale operujemy w założonym budżecie. A swoją drogą SMSL AO200 MK2 wygląda też obiecująco! 200€ z ogonkiem za takie granie... Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Piątek o 06:17 Napisano Piątek o 06:17 Może tanią lampke Yaqin? czy minął już na nią boom? Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano Piątek o 06:17 Napisano Piątek o 06:17 @S!N! Wyedytowałam kilka Twoich napastliwych i agresywnych postów pisanych pod adresem @Piotr Sonido. Tego typu emocje zostaw dla siebie, bo nie po raz pierwszy wylewasz na klawiaturę sformułowania, które się nie nadają do publikacji. Liczę, że zastosujesz się do tej uwagi. 1 Odpisz, cytując
Carmion Napisano Piątek o 09:04 Napisano Piątek o 09:04 Temu panu chyba nic nie pomoże. Widać że chłop ma duże kompleksy. Praktycznie wszędzie jak już się udziela to zawszę z prowokacją. Dnia 15.10.2025 o 11:10, Dan79 napisał: Wzmacniacza jeszcze nie mam ale jeśli będę miał czas to podjadę do was i czegoś posłucham bo wiem że macie takie kolumny. Daj znać jak finalnie złożysz zestaw. Jestem ciekaw co wybierzesz. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts