Margrou Napisano Piątek o 17:18 Napisano Piątek o 17:18 Witam po paru tygodniach rekonesansu w sieci,oglądnięciu wielu recenzji i w sumie skromnym budżecie zastanawiam się nad połączeniem Yamaha RN600A z Polk Audio T50.Zależy mi bardzo na pokrętle Loudness jak i dodatkach sieciowych jakich posiada Yamaha.Metraż to jakieś 36 metrów muzyka Rock,Metal często mocniejsze odmiany.Myślałem także nad Indiana line Tesi 561 czy Wilson Raptor7.Będę wybierał się również w najbliższym czasie na odsłuch dlatego zależy mi na jakiś mądrych propozycjach od forumowiczów Nie ukrywam że jestem zielony w sprawach sprzętowych. Odpisz, cytując
Ben 1975 Napisano Piątek o 18:40 Napisano Piątek o 18:40 Na taki metraż nie polecam Polk Audio T50. Wiem bo sam je miałem w 20 metrach. One po prostu u mnie ginęły. Co do pozostałych kolumn niech się inni wypowiedzą. Odpisz, cytując
Margrou Napisano Sobota o 17:50 Autor Napisano Sobota o 17:50 Dziękuje za odpowiedź. Nie jestem z tych co lubi dyskotekę w domu lubię wieczorne odsłuchy Właśnie wyskoczyła mi fajna okazja na Yamaha RN500 za 5 stów i zastanawiam się czy nie brać do tego Melodika BL40 MK3 co o tym myślicie?Będzie to dobrze grało razem? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Cześć Najlepiej odsłuchać po prostu i porównać Kilka opcji omawiamy tutaj: Odpisz, cytując
Recommended Posts