niewdziecznik Napisano wczoraj o 15:31 Napisano wczoraj o 15:31 Witam serdecznie forum. mam dylemat, jakie kolumny kupoic do 1000 zl. Oczywiscie uzywane. do słuchania roznej muzyki, radia. Myslałem o tych, co wybrac ...a moze cos podpowiecie innego - Klipsch Synergy F1 -stx neutrino 150 - dali 450 - heco Victa 500 -avance dana 509 - dali concept 6 - Audio Academy Phoebe III będzie to grało z Yamaha A-1000 i cdx -930 z góry dziękuję za pomoc w wyborze Odpisz, cytując
niewdziecznik Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Ktoś pomoże..doradzi Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) Jaki metraż? Może jakieś zdjęcie pokoju? Edytowano 5 godzin temu przez KrólKiczu Odpisz, cytując
misiekx Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu I jaki dźwięk preferujesz Jedna kolumna drugiej nierówna, mogą zagrać całkowicie inaczej. Odpisz, cytując
niewdziecznik Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Jaki metraż? Może jakieś zdjęcie pokoju? metraz 4X5 ..otwarty salon,, Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dnia 3.11.2025 o 16:31, niewdziecznik napisał: Audio Academy Phoebe III U mojego przyjaciela pracują z Atollem IN100 i jest to dobry zestaw: szybki, przejrzysty, ale nie za suchy. Fajnie gra również rocka i metal. Ale tam jest większy metraż. No i Atoll to nie Yamaha. Odpisz, cytując
niewdziecznik Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, misiekx napisał: I jaki dźwięk preferujesz Jedna kolumna drugiej nierówna, mogą zagrać całkowicie inaczej. powiem ci ze słucham mwszystkeigo...najlepiej kolumny takie uniwersalne...bez piszsczenia gory i bas tez fajnie stonowany..miesisty... 20 minut temu, Rafał S napisał: U mojego przyjaciela pracują z Atollem IN100 i jest to dobry zestaw: szybki, przejrzysty, ale nie za suchy. Fajnie gra również rocka i metal. Ale tam jest większy metraż. No i Atoll to nie Yamaha. dzieki za info...ta Yamaha to niezły klocek..i to naprawde gra. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 35 minut temu, Rafał S napisał: U mojego przyjaciela pracują z Atollem IN100 i jest to dobry zestaw: szybki, przejrzysty, ale nie za suchy. Fajnie gra również rocka i metal. Ale tam jest większy metraż. No i Atoll to nie Yamaha. To chyba o tym zestawie na sąsiednim forum , ktoś pisał. Szukał właśnie kolumn i był je u właściciela odsłuchać, ze swoim bardzo starym Pionerem , słuchał również z Atolem IN 100-właściciela kolumn. Bardzo mu się granie Phoebe III podobało. Odpisz, cytując
Recommended Posts