mateolo2 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Hej, Zna ktoś może ten wzmacniacz, miał? Jakieś opinie? Jak się ma do takiego np Primare i21, Atoll in100, Roksan Atessa czy Kandy K2? Edytowano 3 godziny temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć Mateusz. A jakie masz teraz kolumny? Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 23 minuty temu, KrólKiczu napisał: Cześć Mateusz. A jakie masz teraz kolumny? Część! Oj, trudno odpowiedzieć na to pytanie, bo składane dla mnie na zamówienie, ale na elektronice i przetwornikach YB Audio Bise XL, a obudowa robiona ręcznie przez inną firmę. Następny krok po Gato FM-15 ale zachowując ta sama sygnaturę brzmienia. Edytowano 1 godzinę temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Hej, byłem w posiadaniu M3si, z Gato fm-8 się nie zgrały było zbyt gęsto 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 34 minuty temu Autor Napisano 34 minuty temu 1 godzinę temu, rajdek napisał: Hej, byłem w posiadaniu M3si, z Gato fm-8 się nie zgrały było zbyt gęsto Ciekawe… podobno m3si gra z mega wykopem i dynamika co mi by pasowało intuicyjnie do gato które są raczej ciepłe i miekkie Odpisz, cytując
Recommended Posts