misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Hej. Spytam tutaj 😉. Jaki tv 65cali polecacie? Cena? Najlepiej nie za drogo ale nie mam sprecyzowanej. Nie mam jakoś presji żeby zmienić ale przy BF może coś się trafi fajnego. Oled, Qled, 4k.... Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jak daleko siedzisz od TV ? Czemu tylko 65 ? Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Ogólne wytyczne co do wielkości tv i miejsca 'paczenia 😉' znam. Tak samo jak różnice między oled a qled. Chodzi o to czy ktoś może widział naprawdę godnego polecenia, lub ma w chałupie. 2,80 cm. Jak będzie trochę większy też ok. Ale nie chcę takiego na pół ściany. Odpisz, cytując
burz Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Celuj w 75” oraz OLED LG, Sony lub Panasa. Jeśli cenowo nie dasz rady, zejdź na OLED 65”. Edytowano 1 godzinę temu przez burz 1 Odpisz, cytując
Butler Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu (edytowany) Ja bym brał jakiś mikro led TCL. Może to i chińskie, ale stosunkowo niedrogie i kompatybilne z wieloma formatami obrazu (DV, HDR10+) oraz dźwięku jeśli trzeba. A jak budżet większy to OLED np. od LG Edytowano 25 minut temu przez Butler Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu Z tej odległości 85 " Polecam TCL , na jak najwyższy model Ciebie stać . W tamtym roku kupiłem 85 C 855 . W tym roku nowsze modele są dużo tańsze Odpisz, cytując
Recommended Posts