Fonn Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Nachodzi mnie na nabycie transportu cd z obecnej produkcji i mocno podoba mi się Teac vrds-701t może ktoś coś na jego temat... Posiada wejście na clocka ,który coś pewnie poprawia, budowa bardzo ciekawa ,dobre zasilanie i mechanizm. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Pytanie czy ktoś z forum miał stycznosc z tym urzadzeniem. Ja osoboscie nie. Co do samych napędów TEAC zawsze był trwałe i po prsotu dobre. Tu nie spodziewam się nagłej degradacji, Jednak to transport za 10K. Wiec jedyna sensowna rada to wypożyczenie go i sprawdzenie. I tu pewnie zaczną się schody. Bo okaże się że żaden salon go nie ma. Może dystrybutor? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć, co dokładnie chciałbyś wiedzieć? Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Pytanie czy ktoś z forum miał stycznosc z tym urzadzeniem. Kolega @Rafał S Odpisz, cytując
Recommended Posts