Jerzyk78 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Witam szanowne grono, jestem zielony w temacie audio i liczę na waszą pomoc. Wymyśliłem sobie zakup Wiim Amp Ultra (chciałbym mieć wszystko w jednym klocku) i kolumny podstawkowe (nie mam miejsca na podłogówki). I co dalej? Jakie kolumny zagrają u najfajniej? Słucham głównie rocka. Jestem otwarty na sprzęt używany. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć A jakichś kolumn już słuchałeś,np.u kogoś? No i najważniejsze,jaki przewidujesz budżet na te kolumny? I gdzie będą stały? Wrzuć jakiś rysunek ,albo zdjęcie miejsca ,gdzie planujesz je ustawić . Nie ma kolumn,które grają najfajniej,ludzie mają różne gusta. Odpisz, cytując
Jerzyk78 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Nowy75 napisał: Cześć A jakichś kolumn już słuchałeś,np.u kogoś? No i najważniejsze,jaki przewidujesz budżet na te kolumny? I gdzie będą stały? Wrzuć jakiś rysunek ,albo zdjęcie miejsca ,gdzie planujesz je ustawić . Nie ma kolumn,które grają najfajniej,ludzie mają różne gusta. Co do kasy to powiedzmy do 3000pln. Będą stały na szafce RTV przy TV. Nie słuchałem żadnych. Z testów jakie oglądałem to podobają mi się Pylon Diamond 18 lub jakieś B&W ewentualnie monitor Audio 100. Wszystkie w używce oczywiście Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu To powinieneś zwrócić uwagę na głębokość monitorów i szafki RTV i dobrać takie, żeby zostawić monitorom jak najwięcej przestrzeni z tyłu i po bokach,wtedy mają szansę zagrać pełnym dźwiękiem. Używek najlepiej szukaj w pobliżu, wtedy jest szansa posłuchania u sprzedającego . Odpisz, cytując
Recommended Posts