ksieciunio3231 Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu Witam. Mam budżetowe kino Yamaha RX v4 i Indiany 561 itd w 5.1. telewizor Sony Bravia. Zauważyłem że jak puszczam z telefonu poprzez Bluetooth dzwiek jest ciekawszy. Lepsze brzmienie. Czy to Canal Plus czy to zwykle programy czy Muzyka. Z telewizora nie ma aż tak ciekawego brzmienia Mam kabel HDMI earc podpięty poprawnie do amplitunera. O co moze chodzić i jak poprawić TV ponieważ słucham przede wszystkim z niego Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu (edytowany) Upewnij sie, ze przesyłasz bitstream a nie pcm z TV do amplitunera. Edytowano 49 minut temu przez PanKlor Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu Canal plus z dekodera? Do czego podłączony? Co pokazuje amplituner (kodek)? Odpisz, cytując
ksieciunio3231 Napisano 23 minuty temu Autor Napisano 23 minuty temu Canal Plus z aplikacji na TV. Ogólnie you tobe gra lepiej z bluetooth niż z tv. Zastanawiam się o co może chodzic Odpisz, cytując
Recommended Posts