ksieciunio3231 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam. Mam budżetowe kino Yamaha RX v4 i Indiany 561 itd w 5.1. telewizor Sony Bravia. Zauważyłem że jak puszczam z telefonu poprzez Bluetooth dzwiek jest ciekawszy. Lepsze brzmienie. Czy to Canal Plus czy to zwykle programy czy Muzyka. Z telewizora nie ma aż tak ciekawego brzmienia Mam kabel HDMI earc podpięty poprawnie do amplitunera. O co moze chodzić i jak poprawić TV ponieważ słucham przede wszystkim z niego Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Upewnij sie, ze przesyłasz bitstream a nie pcm z TV do amplitunera. Edytowano 1 godzinę temu przez PanKlor Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Canal plus z dekodera? Do czego podłączony? Co pokazuje amplituner (kodek)? Odpisz, cytując
ksieciunio3231 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Canal Plus z aplikacji na TV. Ogólnie you tobe gra lepiej z bluetooth niż z tv. Zastanawiam się o co może chodzic Odpisz, cytując
Q21 Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu A co rozumiesz przez lepsze brzmienie? Faktycznie lepsze pod kątem detalu, czy sceny? Czy inna barwa, bardziej Ci odpowiadająca? Odpisz, cytując
ksieciunio3231 Napisano 8 minut temu Autor Napisano 8 minut temu Sceny. Jest Bardziej przestrzennie i ciepło Zdecydowanie tak mi się bardziej podoba. Nawet teraz oglądałem filmiki na telefonie z głupiego YouTube i jest o niebo lepiej. O wiele lepiej słychać jakieś stukanie, zamykające się drzwi Odpisz, cytując
Recommended Posts