MacieQ Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, d00 napisał: Tylko religii się nie wycenia na pieniądze. Każdy niech wydaje ile chce i na co chce. Proszę tylko nie mówić i nie pisać, czy jedno gra dobrze, a drugie gra źle, nie mając na to żadnych argumentów. Mam wrażenie, że dla niektórych grają wydane pieniądze. Branża audio to jest poniekąd religia. Nie wiem, czy jest druga taka branża, gdzie niektórzy wierzą w odpowiednik podstawek pod kable, które to rzekomo polepszają dźwięk. 🤯 No akurat w naszym kraju religię jak najbardziej wycenia się na pieniądze ...z każdej strony tylko "daj, daj, daj ...". A czy jedno gra dobrze a drugie źle lub też grają tak samo to indywidualna sprawa. Nikogo nie mam zamiaru nawracać a stwierdzenie że w dla niektórych grają wydane pieniądze jest po części prawdą a po części bzdurą. To że kogoś stać na klocek droższy nie świadczy że kieruje się w/w zasadą. Osobiście lubię dobre sprzęty, druty itp i je kupuje gdyż po to zarabiam by móc sobie kupić klocki na jakie mnie stać i na jakie mam ochotę. Życie jest zbyt krótkie by odmawiać sobie przyjemności a pieniądze to tylko pieniądze i służą jak najbardziej do spełniania owych przyjemności. 4 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, tomek4446 napisał: jak widzę na zdjęciach ten Eversolo to tak zaawansowana technologia , że nie potrzebuje żadnych kabli łącznie z zasilaniem Kolejny zacofaniec, który nie słyszał o elektrokinezie. Eversolo ładuje się od patrzenia na niego. Niestety - z tego powodu słabo wypada w ślepych testach. 3 Odpisz, cytując
leoś Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, d00 napisał: Tylko religii się nie wycenia na pieniądze. Każdy niech wydaje ile chce i na co chce. Proszę tylko nie mówić i nie pisać, czy jedno gra dobrze, a drugie gra źle, nie mając na to żadnych argumentów. Mam wrażenie, że dla niektórych grają wydane pieniądze. Branża audio to jest poniekąd religia. Nie wiem, czy jest druga taka branża, gdzie niektórzy wierzą w odpowiednik podstawek pod kable, które to rzekomo polepszają dźwięk. 🤯 Słyszałem ,że wędkarze mają podobne " odjazdy" 😉 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu 2 godziny temu, d00 napisał: Proszę tylko nie mówić i nie pisać, czy jedno gra dobrze, a drugie gra źle, nie mając na to żadnych argumentów. 😆 Jest tylko jedno narzędzie do oceny dźwięku, pomiędzy uszami sie znajduje 3 godziny temu, d00 napisał: Pokaż dowód, że się mylę. 🤣 słucham muzyki, nie chce mi sie pisać po raz tysięczny kolejnym nawiedzonym Tak, tak, zarabiam miliony na sprzedaży streamerów, dlatego używam maliny 🙃 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 32 minuty temu, leoś napisał: Słyszałem ,że wędkarze mają podobne " odjazdy" 😉 A czego dotyczą owe "odjazdy"?? Odpisz, cytując
Recommended Posts