Adamkad Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Dzień dobry, Zacznę od tego, że jestem zielony jeżeli chodzi o te sprawy. Chciałbym złożyć zestaw do słuchania muzyki z TV i oglądania filmów. Chciałbym stworzyć zestaw 2 kolumny, amplituner oraz subwoofer( chociaż nie jest konieczny). Salon ma 45m², kolumny będą dosunięte do ściany i max wysokość 103cm z tego powodu, że będą pod telewizorem. Czy jest opcja aby sterowanie odbywało się pilotem TV. ( Kolumny włączają się razem z TV i reguluje tylko głośność ) Budżet około 11 tys Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Możesz wrzucić jakieś zdjęcie lub szkic salonu z zaznaczeniem miejsc, w których miałyby stać kolumny? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Kolumny pod TV? Ale w sensie że obie? Jest opcja żeby to się sterowalo z pilota jednego to się nazywa podłączenie HDMI. Ale nikt Ci nie zagwarantuje że to będzie działać dobrze. To juz ogranicza wybór elekotrniki. Wiec przemysl to dwa razy. Czy byłeś na jakimś odsłuchu kolumn? Jakie brzmienie lubisz? Odpisz, cytując
Adamkad Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Nie byłem na odsłuchu. Słucham muzyki elektronicznej, hip-hop, żona słucha spokojnej. Szukam czegoś co zastąpi obecnego soundbara Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Hej, a jak szeroko będą rozstawione kolumny? Odpisz, cytując
Adamkad Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Q21 napisał: Hej, a jak szeroko będą rozstawione kolumny? 150-170cm Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Adamkad napisał: 150-170cm Kup soundbar. 1 Odpisz, cytując
Adamkad Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, KrólKiczu napisał: Kup soundbar. Mam, chciałbym coś mocniejszego z głębszym basenem. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu 58 minut temu, Adamkad napisał: Mam, chciałbym coś mocniejszego z głębszym basenem. Dokup subwoofer 🙂. 4 metry od kolumn i ich ustawieniem 150 cm od siebie będzie zapewne niewiele lepiej niż z soundbarem. Odpisz, cytując
Recommended Posts