Vectorinni Napisano wczoraj o 12:29 Napisano wczoraj o 12:29 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Kogo obchodzą kolumny , @Vectorinni ten Karcher to jaki model ? 🤣 SE 4001 Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano wczoraj o 12:31 Napisano wczoraj o 12:31 (edytowany) Piłkarzyki 😍 Czasy małoletnie mi się przypomniały i zawody w pubach 🥹 Kolumny jak najbardziej prawidłowe wielkościowo. Przynajmniej nie trzeba kombinować z subwooferem. Edytowano wczoraj o 12:32 przez Artur Charicki Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano wczoraj o 12:35 Napisano wczoraj o 12:35 1 minutę temu, Artur Charicki napisał: Piłkarzyki 😍 Czasy małoletnie mi się przypomniały i zawody w pubach 🥹 Dostałem od mojej kochanej żonki, ale ostatnio tylko kurz zbierają. Nie mam z kim grać. A w szafce pod TV czekają "motywatory" dla gości. Znajdzie się coś z Tennessee i ze Szkocji i z Irlandii...🙂 5 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano wczoraj o 12:51 Napisano wczoraj o 12:51 22 minuty temu, soberowy napisał: Zapewne WD3, każdy w domu taki posiada Wreszcie jakiś ciekawy temat 2 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu U mnie standy już na gotowo. Stoją zasypane audiofilskim piaskiem z Castoramy 😁, waga prawie 22 kg/sztuka 💪 ale można je dość swobodnie przesunąć 👍. Wrażenie dźwiękowe jest takie jakbym zmienił kolumny na Rubicon 2+ 😆 albo new edition albo coś w tym stylu 😎. To jedne z najlepiej wydanych monet na sprzęt audio. A w przeliczeniu na cenę za kilogram to już w ogóle 😁. 6 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, BlaBla napisał: new edition albo coś w tym stylu 😎. Wierzę, chociaż…. trochę „dźwięczności” po zasypaniu ubywa. A zasypał na 2/3 czy do pełna? Pytam, bo nie wiem czy masz teraz wersję SE czy SE Signature. 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kaczadupa napisał: Wierzę, chociaż…. trochę „dźwięczności” po zasypaniu ubywa. A zasypał na 2/3 czy do pełna? Pytam, bo nie wiem czy masz teraz wersję SE czy SE Signature. Do pełna poszło (trochę z rozpędu 😅) także na bogato! 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ooo, to tylko wersja SE. Przykro mi. 2 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Za rok wymień piasek, wtedy będziesz mial Anniversary Edition 😃 5 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu 58 minut temu, BlaBla napisał: Do pełna poszło (trochę z rozpędu 😅) także na bogato! Czyli w weekend rozkręcam rubikore 2 od standow, wsypuje piach z Castoramy i skręcam ponownie, chce mieć rubikore 2 SE LUX. Odpisz, cytując
Recommended Posts