WaldeMAR Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Witam, Co byście polecili do 20 metrów. Maksymalna wysokość, to 35 cm, bo będą stały na RTV-ce, a potem już TV się zaczyna. Chciałbym coś z dobrym basem, aby nie brakowało. Mam taką starszą Yamahę RN602, ale tutaj podobno mocy jest. Proszę o przykłady co posłuchać. Rynek z nowych. Odpisz, cytując
WaldekA Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) Cześć. Miałem i polecam Heco Aurora 300 jak znajdziesz bez XT będzie to samo ale taniej. Słuchałem Dali Oberon 3, Wharfedale 4.2 i Elac Uni-Fi reference B6. I też dawały radę. Monitor Audio Silver 100 jak dla mnie były z Yamahą 602 trochę za jasne. P.S. Wharfedale trochę za duże jednak są - 45 cm. Edytowano 5 godzin temu przez WaldekA Odpisz, cytując
Kraft Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, WaldeMAR napisał: Proszę o przykłady co posłuchać. Rynek z nowych. A w jakich pieniądzach? Odpisz, cytując
S!N! Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jeśli jest jednak możliwość większych lub nawet postawieniu na standach to Epos ES 14N lub coś ze Spendora lub Jasper 18. Edytowano 4 godziny temu przez S!N! Odpisz, cytując
Recommended Posts