misiekx Napisano Niedziela o 15:50 Napisano Niedziela o 15:50 Tzn? Mam przyjechać z Meridianem? Odpisz, cytując
cymes Napisano Niedziela o 15:51 Napisano Niedziela o 15:51 Tylko i wyłącznie jak chcesz. Odpisz, cytując
misiekx Napisano Niedziela o 15:51 Napisano Niedziela o 15:51 5 minut temu, kaczadupa napisał: Ktoś w ogóle kupuje Warmera z krajowej dystrybucji? 1200 v 2000....😉 Odpisz, cytując
cymes Napisano Niedziela o 15:53 Napisano Niedziela o 15:53 Jest bitwa na forum CD vs Tidal możemy zrobić porównanie. 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano Niedziela o 15:53 Napisano Niedziela o 15:53 Przed chwilą, cymes napisał: Tylko i wyłącznie jak chcesz. Spoko, nie widzę problemu. Sam jestem bardzo ciekawy. Tylko jak Tidal wygra to co ja zrobię z moimi płytami cd 🤔🤣 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Niedziela o 15:53 Napisano Niedziela o 15:53 Przed chwilą, misiekx napisał: 1200 v 2000....😉 To widzę, że trzeba się uwijać bo był za 1100zł. Zaraz może się cena wyrównać. Kto sprytny ten szybko zamawia. Odpisz, cytując
misiekx Napisano Niedziela o 15:54 Napisano Niedziela o 15:54 1 minutę temu, cymes napisał: Jest bitwa na forum CD vs Tidal możemy zrobić porównanie. Tak jak napisałem, sam jestem BARDZO ciekawy 👍 Odpisz, cytując
cymes Napisano Niedziela o 15:55 Napisano Niedziela o 15:55 1 minutę temu, misiekx napisał: Tylko jak Tidal wygra to co ja zrobię z moimi płytami cd Nie ma szans Odpisz, cytując
misiekx Napisano Niedziela o 15:57 Napisano Niedziela o 15:57 Nigdy nie mów nigdy 😉. A masz też jakiegoś CDka? Odpisz, cytując
cymes Napisano Niedziela o 15:58 Napisano Niedziela o 15:58 1 minutę temu, misiekx napisał: Tak jak napisałem, sam jestem BARDZO ciekawy 👍 Moim skromnym zdaniem to będzie tylko różnica w torze cyfrowym gdzie przewagę częściej ma odtwarzacz cd. Odpisz, cytując
Amarok Napisano Niedziela o 16:00 Napisano Niedziela o 16:00 55 minut temu, krupczatnik napisał: Panowie,zapytanie czysto informacyjne ale jak najbardziej w temacie warmera którego chciałem zamówić na stronie https://hifigo.com/?rfsn=8924244.199af1&gad_source=1&gad_campaignid=23414233836&gbraid=0AAAABCfV-21rBTgcAHPsFbixWiDzQT9pe&gclid=EAIaIQobChMIlrO5rZLykQMV7VGRBR2SwjlJEAAYASAAEgJz3fD_BwE Czy to jest ta strona 😄 pytam bo może jest jeszcze jakaś inna i wolę się upewnić 🙂,rozumiem że najlepiej dokonać płatności PayPal i czy dochodzą jeszcze jakieś dodatkowe koszta związane z zakupem? I czas dostawy 2-4 tygodnie. Odpisz, cytując
cymes Napisano Niedziela o 16:00 Napisano Niedziela o 16:00 1 minutę temu, misiekx napisał: A masz też jakiegoś CDka? Moje kolekcja płyt była baaardzo uboga w stosunku do kaset. Kiedy weszła era CD, ja mocno wszedłem w pliki na komputerze. Historia, nie ma co wspominać. 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano Niedziela o 16:10 Napisano Niedziela o 16:10 (edytowany) 1 godzinę temu, krupczatnik napisał: Panowie,zapytanie czysto informacyjne ale jak najbardziej w temacie warmera którego chciałem zamówić na stronie https://hifigo.com/?rfsn=8924244.199af1&gad_source=1&gad_campaignid=23414233836&gbraid=0AAAABCfV-21rBTgcAHPsFbixWiDzQT9pe&gclid=EAIaIQobChMIlrO5rZLykQMV7VGRBR2SwjlJEAAYASAAEgJz3fD_BwE Czy to jest ta strona 😄 pytam bo może jest jeszcze jakaś inna i wolę się upewnić 🙂,rozumiem że najlepiej dokonać płatności PayPal i czy dochodzą jeszcze jakieś dodatkowe koszta związane z zakupem? Żony kartą z PKO zapłaciłem Bez dodatkowych kosztów. Edytowano Niedziela o 16:15 przez bartleby Odpisz, cytując
misiekx Napisano Niedziela o 16:13 Napisano Niedziela o 16:13 2 minuty temu, bartleby napisał: Żony kartą z PKO zapłaciłem Masz jeszcze kartę? Korzystaj póki możesz, zawsze coś można pozmieniać, dokupić 😉 4 Odpisz, cytując
bartleby Napisano Niedziela o 16:19 Napisano Niedziela o 16:19 2 minuty temu, misiekx napisał: Masz jeszcze kartę? Korzystaj póki możesz, zawsze coś można pozmieniać, dokupić 😉 No niee, musi potwierdzać w apce 😉 Tak serio - chodzi mi o to, że nie trzeba walutowego konta itp. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Niedziela o 16:40 Napisano Niedziela o 16:40 37 minut temu, cymes napisał: Moje kolekcja płyt była baaardzo uboga w stosunku do kaset. To ja biorę pod pachę mojego kaseciaka K-1020 i macie pozamiatane z tymi Meridianami i Fiio 1 Odpisz, cytując
krupczatnik Napisano Niedziela o 17:03 Napisano Niedziela o 17:03 Udało się zamówić 🙂 wyszło niecałe 1300 zł,w porównaniu do ceny w PL przepaść …🙂więc warto przeboleć te kilka tygodni oczekiwania,wybrałem kolor srebrny być może zawita szybciej 🙂 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Niedziela o 17:05 Napisano Niedziela o 17:05 2 minuty temu, krupczatnik napisał: wyszło niecałe 1300 Podnieśli cenę ? Było 1100zł. Odpisz, cytując
krupczatnik Napisano Niedziela o 17:13 Napisano Niedziela o 17:13 Najwyraźniej,płaciłem PayPal po przeliczeniu kursu dolara wyszło niecałe 1300 zł ale to dalej dobra cena 🙂 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano Niedziela o 17:26 Autor Napisano Niedziela o 17:26 (edytowany) 21 minut temu, kaczadupa napisał: Podnieśli cenę ? Było 1100zł. Ja zamawiałem na samym początku grudnia i też wyszło 1300, a na stronie było napisane 1250, ale coś tam doszlo. Ja jutro montuje radiatory i dam znać jaki efekt dają i czy w ogóle coś to poprawia. Edytowano Niedziela o 17:27 przez mateolo2 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Niedziela o 17:34 Napisano Niedziela o 17:34 (edytowany) 8 minut temu, mateolo2 napisał: Ja jutro montuje radiatory i dam znać jaki efekt dają i czy w ogóle coś to poprawia. Przecież masz dwa lata gwarancji a jak wiadomo chińscy bracia tutaj nigdy nie zawodzą. Można na nich liczyć. Daj na luz z tym ciepłem, jeszcze przez to przestanie mieć swoją magię. To jest WARMER! Edytowano Niedziela o 17:34 przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano Niedziela o 17:34 Autor Napisano Niedziela o 17:34 Przed chwilą, kaczadupa napisał: Przecież masz dwa lata gwarancji a jak wiadomo chińscy bracia tutaj nigdy nie zawodzą. Można na nich liczyć. Daj na luz z tym ciepłem, jeszcze przez to przestanie mieć swoją magię… To jest WARMER! A chce się pobawić 1 Odpisz, cytując
leoś Napisano Niedziela o 17:36 Napisano Niedziela o 17:36 5 minut temu, mateolo2 napisał: Ja zamawiałem na samym początku grudnia i też wyszło 1300, a na stronie było napisane 1250, ale coś tam doszlo. Ja jutro montuje radiatory i dam znać jaki efekt dają i czy w ogóle coś to poprawia. Kaczadupa podpuszcza i ma z tego jakiś rodzaj satysfakcji. Jeszcze tylko Król musi się obudzić. Kaczdupa w UK jak kupisz w sklepie możesz dostać 6 lat gwarancji . Chińczyk chyba zwariował. Mateolo czekam na zdjęcia z radiatorami, mam nadzieję,ze partnerce tez się spodoba . Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano Niedziela o 17:38 Napisano Niedziela o 17:38 1 minutę temu, leoś napisał: Jeszcze tylko Król musi się obudzić. Nie śpię, zwiedzam. 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Niedziela o 17:51 Napisano Niedziela o 17:51 14 minut temu, leoś napisał: podpuszcza Jaram się jak wszyscy, nie imputuj Leoś. Rozważam wszystkie za i przeciw. Kiedyś u chińczyka obowiązywała zasada - sprzedane i spierdzielaj. Czy teraz coś się zmieniło? Tego nie wiem. Może jest opcja reklamacji u krajowego dystrybutora. Sprawdzisz to? Jak jest taka możliwość to świetnie. 20 minut temu, leoś napisał: Kaczdupa w UK jak kupisz w sklepie możesz dostać 6 lat gwarancji Też dostałeś 6 lat gwarancji? Odpisz, cytując
Recommended Posts