jakubk Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Grubyjoe napisał: za cene nawet używanego hegla hd30 mam np. ( NOWY ) Audio-GD R-28 MK3 oprócz lepszego daca ma dobry preamp i świetny wzmak słuchawkowy "gratis" ,a tysiaka drożej niż używany hd30 jest NOWY np. Audio-GD R-27 MK2 są też wersje bez pre i słuchawkowego ampa , wykonanie wewnątrz i zewnątrz (użyte materiały komponenty) to przepaść w stosunku do konkurencji brzmienie też - pierwsze co sie rzuca w uszy to to że nie gra to ostro , tylko gładko reszta (bas , super wokal i wysokie- bez zarzutu) (a miałem kilka dobrych daców np. lampowy california audio labs alpha - to swoje wiem - miałem kilka urządzeń tej marki i z żadnym nie było żadnego problemu - długa gwarancja (10 lat) ,ale niepotrzebna, bo najdłużej jedno z ich urządzeń miałem 14 lat i bez zarzutu - zero problemów. Dzięki za Twoją opinię. A jak w cenię używanego HD30 oceniasz używanego Audio-GD Master 7 ? Cały czas zastanawiam się, czy podejście na zasadzie 'DAC starszy niz 3-5 lat nie jest już wart uwagi' jest w pełni zasadne. Edytowano 2 godziny temu przez jakubk Odpisz, cytując
Grubyjoe Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, jakubk napisał: Dzięki za Twoją opinię. A jak w cenię używanego HD30 oceniasz używanego Audio-GD Master 7 ? Cały czas zastanawiam się, czy podejście na zasadzie 'DAC starszy niz 3-5 lat nie jest już wart uwagi' jest w pełni zasadne. nie miałem akurat , ale np. miałem tańszy: audio gd r2r 1 - wart ceny- jako używany ofc, a - hegel np. hd 30 to też made in china- jak by coś „Produkcja odbywa się w Chinach, a główna siedziba w Norwegii zajmuje się rozwojem produktu, projektowaniem obwodów, pozyskiwaniem części, testowaniem, naprawami i kodowaniem oprogramowania” Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, Grubyjoe napisał: hegel np. hd 30 to też made in china- jak by coś Coraz trudniej o to, aby w audio bylo cokolwiek produkowane poza Chinami. Nie zmienia to faktu, że dla takich europejskich marek jest jednak inna kontrola jakości i to akurat fakt, nie tylko w audio, ale też w innych dziedzinach. 44 minuty temu, Grubyjoe napisał: za cene nawet używanego hegla hd30 mam np. ( NOWY ) Audio-GD R-28 MK3 Ale słyszałes HD30, czy tylko za kryterium obrałeś cenę? Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
Wito76 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Ja nieśmiało napiszę , że ten jest niezły. Słuchałem , porównywałem z RME i wstydu nie ma . https://www.olx.pl/d/oferta/arcam-irdac-po-serwisie-zasilacz-liniowy-tomanek-CID99-ID192qr2.html Też go miałem i poszedłem krok dalej zasilając go z żelowego akumulatora 12V. Żaden zasilacz nie ma tutaj startu i z takim zasilaniem sztos to gra. W dziale Nasze Testy jest moja recenzja tego Irdaca. Polecam, Magda Gessler. Edytowano 1 godzinę temu przez Wito76 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts