Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, DiBatonio napisał: Trafa zwłaszcza głośnikowe Ogonowskiego są cenione i nie znajdziesz je w byle klamocie audio. Cenione są za sprawność i jakość itd. Są bardzo łatwo dostępne, dość tanie i sa w ogromnej ilości klamotów jak i dobrych sprzętów, ale do highendu można znacznie lepiej. Co do Chińakich ty zacząłeś nie wiem w jakim celu. A że wiele z nich gra super to fakt. Czy na poziomie lampizatora trzeba by porównać jeden do jednego, ale zapewne nie jeden by sobie z nim poradził. Odpisz, cytując
cymes Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, DiBatonio napisał: Ja z kolei nie wiem skąd te zachwyty i wynurzenia na temat chińskich DACów jak to dobrze grają i zyyyy pewnościom lepiej niż niejeden drogi DAC za 10x tyle. 😁 Zapytam kolejny raz skąd te farmazony ? Konkretnie, proszę o przykłady takich wpisów. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, cymes napisał: Zapytam kolejny raz skąd te farmazony ? Konkretnie, proszę o przykłady takich wpisów. Podobnie jak ja i nnym wątku Baton odwołuje się do wpisów nie twoich, ale często byly takie wpisy i zachwyty po czym za miesiac okazywało sie ze te killery jedyne co uwaliły to siebie z upływem czasu. 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Teraz FiiO zawojował ceną, wcześniej najtańszy chiński dac r2r to koszt 4000zł i ktoś porównywał go z dac za 40000zł ? I to był Lampizator ? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 17 minut temu, cymes napisał: Zapytam kolejny raz skąd te farmazony ? Konkretnie, proszę o przykłady takich wpisów. Z obecnego forum, jak poszukasz to znajdziesz. Zresztą znajdziesz też, że wszystkie DACi grają tak samo, bez względu na cenę. 10 minut temu, cymes napisał: Teraz FiiO zawojował ceną, wcześniej najtańszy chiński dac r2r to koszt 4000zł i ktoś porównywał go z dac za 40000zł ? I to był Lampizator ? Lampizatora raczej nikt tutaj z piszących nie ma, a jak słyszeli to na wystawach. Mnie osobiście nie leży, ani wyglądem, ani brzmieniem (tak miałem okazję sluchać) ale to były wcześniejsze wypusty, nie wiem jak obecne typu Pacific. Edytowano 3 godziny temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
cymes Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, DiBatonio napisał: Zresztą znajdziesz też, że wszystkie DACi grają tak samo, bez względu na cenę. Tak to często się przewija, a elektronika daje tylko prąd. Jestem ciekaw kiedy dojdzie do tego że głośniki też grają tak samo... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, cymes napisał: Jestem ciekaw kiedy dojdzie do tego że głośniki też grają tak samo... To trzeba by spytać panów od ślepych testów 😉 Edytowano 3 godziny temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, cymes napisał: Teraz FiiO zawojował ceną, wcześniej najtańszy chiński dac r2r to koszt 4000zł Ja ciągle nie rozumie skąd ta podnieta obecną r2r :). Było masę dac chińskich i poniżej tysiaka na deltasigma i tez byly peany pochwalne. Fiio jak czytam też już zaczyna pomału uwierać niektórych. Mowie Ci miesiac max i bedzie nowy killer. Odpisz, cytując
Carmion Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jaki masz budżet i kolumny? Jaki metraż ? Bo da się to uzyskać. Jak masz rozsądne kolumny i wzmacniacz to ja polecę subwoofer muzyczny typu rel t7x , t9x. Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Ja ciągle nie rozumie skąd ta podnieta obecną r2r Ja też nie wiedziałem, sprawdziłem i nie ma magii ani żadnego zabijania. Jest inna prezentacja, na pewno nie każdemu musi się spodobać i nie w każdym systemie się sprawdzi. Jest tylko jedna możliwość żeby się przekonać. Nie porównywałem z innymi r2r, przypasował i został Audio-GD R-1 NOS, oczywiście chiński ale nie kupisz byle gdzie, każdy kraj współpracujący ma oficjalnego dystrybutora, kupujesz w PL i nie masz problemu ani z gwarancją ani ze zwrotem konsumenckim. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Carmion napisał: to ja polecę subwoofer muzyczny typu rel t7x , t9x. Popieram , zabawa przednia . Przez pół roku minimum nie będziesz się nudził 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, cymes napisał: Nie porównywałem z innymi r2r, przypasował i został Audio-GD R-1 NOS, No Stary , spojrzałem z ciekawości o czym piszesz i chylę czoła. Dopakowane wnętrze po sufit , porządne trafo , aż miło. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu (edytowany) Jak to w Audio GD 😉 I przede wszystkim trafo R-core.😉 Edytowano 45 minut temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Recommended Posts