T Z6 Napisano Wtorek o 19:19 Autor Napisano Wtorek o 19:19 A moze Unison Research Triode 25 z nowych? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Ktos uzywa Unisona Triode 25?Nie moge zdjąć zaślepki portu usb.Jak to sie ściąga?Nie chce nic robić na siłę. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Igła śrubokręt może być nie za bardzo ale już pęseta małe szczypce chyba będą lepsze? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Dziura.Brak portu usb.Chyba jest grzebany.Bo skoro pokretło wyboru źródeł ma pozycje usb to powinno byc usb.Rozkrecilem i w ogóle nie ma tam śladu po usb. 2 minuty temu, T Z6 napisał: Dziura.Brak portu usb.Chyba jest grzebany.Bo skoro pokretło wyboru źródeł ma pozycje usb to powinno byc usb.Rozkrecilem i w ogóle nie ma tam śladu po usb. Chyba ze byly wersje bez usb ale pokrętła byly z pozycją usb.Ale wątpie. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, T Z6 napisał: Chyba ze byly wersje bez usb ale pokrętła byly z pozycją usb.Ale wątpie. Jeśli dobrze pamiętam, to tak dokładnie było. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu https://www.stereolife.pl/archiwum/testy/wzmacniacze-i-amplitunery/2931-unison-research-triode-25 Cytat Co więcej, Triode 25 może być wyposażony w opcjonalny moduł DAC-a z wejściem USB. Może w dzisiejszych czasach nie jest to już nic wyjątkowego, ale znajdźcie mi fajny wzmacniacz lampowy z wbudowanym przetwornikiem. To, co w budżetowych wzmacniaczach stało się standardem, do wielu producentów wciąż nie dociera, ale Unison na szczęście nie zakopał się w średniowieczu. Moduł DAC-a nie kosztuje majątku, podobno jest całkiem zacny, a jeśli ktoś nie słucha plików lub ma już wysokiej klasy przetwornik lub streamer, może z tej opcji zrezygnować i dostać "czysty" wzmacniacz analogowy. Taką właśnie wersję dostaliśmy do testu. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Ok dziekuje.Bo juz srałem żarem 😂.Czyli mam bez usb.I sprawa jasna. Odpisz, cytując
Recommended Posts