Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ok. Czyli z tego co piszszesz wynika, że Twoja Roma i ta lampa teraz mają więcej basu niż mr780 ale jednak mniej niż ma900. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Palmos napisał: Ok. Czyli z tego co piszszesz wynika, że Twoja Roma i ta lampa teraz mają więcej basu niż mr780 ale jednak mniej niż ma900. Moze nie wiecej ale lepszej jakosci.Nie potrafie tego opisać dokladnie.MR 780 gral dla mnie jakos tak mało przyjemnie.Na początku bylo fajnie.Jakis czas bylem zadowolony.Ale potem posluchalem czegos innego i wiadomo....😉.Mam nadzieje ze ta droga kiedys sie skonczy😂. Ale jesli chodzi o ilosc basu to tak MA 900 ma go wiecej.Ale czy jest lepszy?Dla mnie napewno nie.Ale wiem ze moze sie podobac wielu osobom. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, T Z6 napisał: Moze nie wiecej ale lepszej jakosci Ok. Bo z tego co pamiętam to pisałeś czesto, że Mr780 miał mało basu. A tu się okazuje, że jednak nie mało tylko gorszy - a to różnica. Ok Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Palmos napisał: Ok. Bo z tego co pamiętam to pisałeś czesto, że Mr780 miał mało basu. A tu się okazuje, że jednak nie mało tylko gorszy - a to różnica. Ok Nie zawsze udaje mi sie wszystko dobrac w odpowiednie słowa. Odpisz, cytując
Rega Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu 10 godzin temu, Palmos napisał: jakby Ci prąd wyłączyli to byś zagrał 😃 No, pewnie - mam gitarę. A poważnie mam agregat i zapas paliwa. Mogę grać. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts