pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Nowy75 napisał: myj je ręcznie Najlepiej bezpośrednio po użyciu - wtedy wystarczy pod ciepłą/gorącą wodą z kranu, bez jakiejkolwiek chemii 👍 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @Artur Brol nie ma co przesadzać z dobrymi nożami, do codziennego użytku zupełnie victorinox wystarczają, ten miyabi to fanaberia mojej żony i syna, za to dobra patelnia to jest to i niestety tanio nie będzie… tutaj masz carl schmidt sohn - rewelacyjną do steków, hamburgerów, a i schabowym potrafi zaskoczyć, ale mi zajęło 2 tygodnie abym się przyzwyczaił, trzeba skubaną samą dobrze rozgrzać zanim zaczniesz smażyć… a i jeszcze kamionkowe skk są dobre… Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Moze i tak, ale taka elegancka rekojesc, drewniana... 😍 Wlasnie myslalem ostatnio o patelniach, cos bez tych zwiazkow chemicznych, z czyms co jesli nawet peknie, pokruszy sie , czy troche zedrze, nie spowoduje powaznych komplikacji - ani u czlowieka, ani w naturze. Ceramika? Edytowano 4 godziny temu przez Artur Brol Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Artur Brol napisał: Dziwne, ze nikt nie interesuje sie puzlamu. To takie uspokajające hobby. Puzzle są spoko 🙂 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Takie coś dostałem z firmy, ktos wie co to za firma, i czy dobra? Takie czarne i ciężkie cos. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Artur Brol napisał: Takie coś dostałem z firmy, ktos wie co to za firma, i czy dobra? Czyli żeliwny garnek :). Wracają do łask. Albo mody. Osobiście nie jadłbym z takiego chyba zbyt często. No chyba że zobaczę certyfikat materiału. Producenta nie znam, ale byłbym ostrożny z chińskimi odlewami :). Choć to chyba marka japońską. Ale producent może być skądkolwiek. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No ciekawe skad i jakiej jakosci. Zobacze jak przyjdzie mi go uzywac. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Artur Brol napisał: No ciekawe skad i jakiej jakosci. No ciekawe, czy jakiś papier dostaniesz do tego. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Zadnych papierow, tylko instrukcja. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu 22 minuty temu, Artur Brol napisał: Zadnych papierow, tylko instrukcja. Jeżeli CN, to Chiny. Odpisz, cytując
Recommended Posts