Sipo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Kraft napisał: To się wyklucza Znaczy ze w jednym momencie utworu? To zalezy od nagrania, ciągnący się kontrabas nie może być punktowy a krótkie elektro-bity obszerne. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Sipo napisał: Znaczy ze w jednym momencie utworu? To zalezy od nagrania, ciągnący się kontrabas nie może być punktowy W jednym momencie może nie, ale utworze tak. Chociaż zależy, jak kto zagra na tym kontrabasie, w rozdzielczym i barwnym systemie słychać szarpniecie struny i np rozciagniety bas przez pudło rezonansowe kontrabasu. Kontrabas zagra i tak i tak, zależy w którym miejscu na gryfie muzyk dociśnie struny. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 14 godzin temu, KrólKiczu napisał: Nie do końca o to mi chodziło 😁. Bardziej o to, żeby znaleźć w swoich pieniądzach taki system, gdzie włączając swoje ulubione albumy, nic nas jakoś szczególnie nie uwiera no to ja jestem zdecydowanie na takim etapie mniej poezji a będzie prościej się zrozumieć Edytowano 1 godzinę temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu 5 godzin temu, misiekx napisał: O to,to,to dokładnie 👍 Szczerze, wolałbym do końca życia słuchać mojej ulubionej muzyki na radiu w kuchni niż "audiofilskich"płyt dla samych dźwięków tam zawartych. A wiem ,że tacy koledzy tutaj są😃 Którzy to? Odpisz, cytując
misiekx Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu No jest kilku, kkunastu z tego forum, wystarczy poczytać 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts