Chyba Miro 84 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: Heheheh czyli jednak powinno się adaptować pomieszczenie do kolumn EUREKA nikt nie pisał nigdzie że jest to tanie, że jest to jedyna droga i że łatwo to zrobić.... milej soboty. Ale ty nie masz hiendu (ja zreszta tez) wiec nas to nie dotyczy 😆 Milej soboty rowniez Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Chyba Miro 84 napisał: Ale ty nie masz hiendu (ja zreszta tez) wiec nas to nie dotyczy Jasne że nie, co nie zmienia faktu iż Mariusz ma racje ;). Choć kurde kiedyś niektóre moje wzmacniacze byly highendem hurrraaaa 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Wing0 napisał: Ejjjj heheh to już niemiłe twierdzisz że audiofile są nienormalni? Nie krępuj się, podaj swoją konfigurację. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) 8 godzin temu, Artur Charicki napisał: Przeciętny audiofil czy meloman zmienia kolumny bardzo często. Co proszę? Gdyby zrobił akustykę, choćby "amatorsko" nie musi być PRO z udziałem firmy za zyliony PLN, to przestałby zmieniać kolumny lub cokolwiek w audio. Jeśli nie, to nie jest raczej melomanem, a audiofilem audionanistą 😁 Edytowano 6 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, MariuszZ napisał: Czyli jakie? Takie jakie Ci pasują. Mnie zawsze rozwalają przeróbki fabrycznych kolumn, bo księgowi... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Wing0 napisał: Choć kurde kiedyś niektóre moje wzmacniacze byly highendem hurrraaaa Jak kolumny, źródło i kable nie były Hi-Endowe, to się nie liczy, o stoliku i podstawkach pod kable nie wspomnę 😁😁😁 😂😂😂 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, pairtick napisał: Nie krępuj się, podaj swoją konfigurację. Obecną? 10 minut temu, DiBatonio napisał: audiofilem audionanistą Melduję się 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Uwaga! Jesli zrobisz najlepiej jak potrafisz akustykę to będziesz miał większy wybór w wybraniu sprzętu. Wrócę tylko do uwagi. Tutaj popełniłem błąd (tak, tak potrafie się przyznać!). Co prawda nikt akurat nie zdążył się odnieść do tej części wpisu więc tym lepiej dla mnie. Chciałbym zaznaczyć (poprawić zdanie) że : JEŚLI ZROBISZ NAJLEPIEJ JAK POTRAFISZ AKUSTYKĘ TO BĘDZIESZ MIAŁ MNIEJSZY WYBÓR PRZY WYBORZE SPRZĘTU. (Bo z góry odrzucisz "zdupczone" kolumny) Nienaganna akustyka od razu pokaże że zdupczone kolumny to... zdupczone kolumny! Edytowano 1 godzinę temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
Recommended Posts