Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
1 minutę temu, Wing0 napisał:

Heheheh czyli jednak powinno się adaptować pomieszczenie do kolumn EUREKA :D nikt nie pisał nigdzie że jest to tanie, że jest to jedyna droga i że łatwo to zrobić.... milej soboty.

Ale ty nie masz hiendu (ja zreszta tez) wiec nas to nie dotyczy 😆

Milej soboty rowniez

Napisano
Przed chwilą, Chyba Miro 84 napisał:

Ale ty nie masz hiendu (ja zreszta tez) wiec nas to nie dotyczy

Jasne że nie, co nie zmienia faktu iż Mariusz ma racje ;). Choć kurde kiedyś niektóre moje wzmacniacze byly highendem :D hurrraaaa 

Napisano (edytowany)
8 godzin temu, Artur Charicki napisał:

Przeciętny audiofil czy meloman zmienia kolumny bardzo często.

Co proszę?

Gdyby zrobił akustykę, choćby "amatorsko"  nie musi być PRO z udziałem firmy za zyliony PLN, to przestałby zmieniać kolumny lub cokolwiek w audio.

Jeśli nie, to nie jest raczej melomanem, a audiofilem audionanistą 😁

Edytowano przez DiBatonio
Napisano
9 minut temu, Wing0 napisał:

Choć kurde kiedyś niektóre moje wzmacniacze byly highendem :D hurrraaaa 

Jak kolumny, źródło i kable nie były Hi-Endowe, to się nie liczy, o stoliku i podstawkach pod kable nie wspomnę 😁😁😁

😂😂😂

Napisano (edytowany)
8 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał:

Uwaga! Jesli zrobisz najlepiej jak potrafisz akustykę to będziesz miał większy wybór w wybraniu sprzętu.

Wrócę tylko do uwagi. Tutaj popełniłem błąd (tak, tak potrafie się przyznać!). Co prawda nikt akurat nie zdążył się odnieść do tej części wpisu więc tym lepiej dla mnie. 

Chciałbym zaznaczyć (poprawić zdanie) że :

JEŚLI ZROBISZ NAJLEPIEJ JAK POTRAFISZ AKUSTYKĘ TO BĘDZIESZ MIAŁ MNIEJSZY WYBÓR PRZY WYBORZE SPRZĘTU. (Bo z góry odrzucisz "zdupczone" kolumny)

Nienaganna akustyka od razu pokaże że zdupczone kolumny to... zdupczone kolumny!

Edytowano przez Chyba Miro 84