pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 godziny temu, MMarek napisał: Właśnie. Ja jedną z kolumn obróciłem na stałe, aby łechtała moje serce i próżność ta urodziwa tabliczka znamionowa. Przy takim ustawieniu znaczących zmian w brzmieniu nie stwierdziłem O tak, Bowersom należą się. Ja szukałem takich aby trudno było pomylić biegunowość Śmiem twierdzić, że Signature jest urodziwsza 😁 Z tym, że jak widzę, to podstawki już masz przygotowane. 3 godziny temu, DiBatonio napisał: Chyba oczy 🤭 Przez oczy do żołądka audiofila... 😉 Edytowano 1 godzinę temu przez pairtick Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Nowy75 napisał: @tomek4446 ja dalej na drabince 😁 Jak to patrzyłem?😁 Lusterko Mozna by ewentualnie z kalkulatora odwrócić pokój, ale lusterko szybsze. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W międzyczasie sprawdziłem,ta samą metodą co przy bocznych. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 7.02.2026 o 19:41, MariuszZ napisał: Obejrzyjcie ten zalinkowany filmik od ok. 16 minuty chociaż. Nic tam nie ma nadzwyczajnego No właśnie, gość robi show - atakując tempem narracji i 'wow' 😁 Mariusz, moim zdaniem, tak się nie prowadzi poważnej prezentacji technicznej, tylko akwizycję. No i ja się, na tych wszystkich wykresach, oczywiście nie znam. Odpisz, cytując
Amarok Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, pairtick napisał: Jak długo masz swoje graty? Około dwóch lat. Edytowano 47 minut temu przez Amarok Odpisz, cytując
pairtick Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu 47 minut temu, tomek4446 napisał: Sądząc po aktywności na Forum , wszyscy stawili się w robocie mimo poniedziałku Brawo obywatele ! Tak, ten 4-dniowy system pracy, to jednak gruba przesada 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu 4 minuty temu, pairtick napisał: Tak, ten 4-dniowy system pracy, to jednak gruba przesada Właśnie o tym rozmawiałem z Szefem. Nie wchodzimy w ten program , lubię Forum i nie wyobrażam sobie pisania tylko 4 razy w tygodniu 3 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu 5 minut temu, Amarok napisał: Około dwóch lat. I zamierzasz coś jeszcze zmieniać, czy już możesz znowu słuchać muzyki 😇 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu 19 minut temu, tomek4446 napisał: Właśnie o tym rozmawiałem z Szefem. Nie wchodzimy w ten program , lubię Forum i nie wyobrażam sobie pisania tylko 4 razy w tygodniu Przez rok testów, będziesz mógł pisać z domu 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu (edytowany) 5 minut temu, pairtick napisał: Przez rok testów, będziesz mógł pisać z domu I korzystać z własnego prądu ? Chyba oszalałeś ! Nie stać mnie . Edytowano 15 minut temu przez tomek4446 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu 2 minuty temu, tomek4446 napisał: I korzystać z własnego prądu ? Kto Ci takich głupot naopowiadał, przecież to rządowy program. A Ty dostaniesz rok na inne działania 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts