MCHammer2022 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu (edytowany) Kupiłem sobie na olx taki sprzęt. W latach 90. miałem dużo niższy model Sony, bo taki ze zdjęcia kosztował ciężkie pieniądze. Full wypas. Edytowano 18 godzin temu przez MCHammer2022 1 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowany) Ja mialem coś takiego. Chyba byly 3 egz w pl. Wydany z okazji 20 lecia walkmana. Full wypas. Zdjęcie z neta. Mojego mi ukradli Nawet teraz kosztuje ciezkie pieniadze. Okaz kolekcjonerski. Edytowano 12 godzin temu przez audiowit 1 Odpisz, cytując
MCHammer2022 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 godzin temu, audiowit napisał: Nawet teraz kosztuje ciezkie pieniadze W latach 90. sprzęt Sony to było coś - solidny i drogi. Sony miało nawet swoje własne salony firmowe (w dużych miastach nawet kilka salonów) z telewizorami, kamerami, magnetowidami, sprzętem audio. Produkty leżały w szklanych, zamkniętych gablotach, klienci nie mogli ich dotykać, towar podawał sprzedawca. Ogólnie pachniało luksusem. Edytowano 5 godzin temu przez MCHammer2022 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ja swoje dwa Trinitrony kupowałem w jakimś mało ekskluzywnym półhurcie na Głogowskiej przy Dworcu Zachodnim w Poznaniu (1991 lub 1992 r.).Ale sprzęt klasa. Jeden nawet jeszcze działa! Oczywiście w towarzystwie magnetowidu. Edytowano 3 godziny temu przez Kraft Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, MCHammer2022 napisał: Produkty leżały w szklanych, zamkniętych gablotach, klienci nie mogli ich dotykać, towar podawał sprzedawca. Ogólnie pachniało luksusem. I za ten luksus kazali sobie drogo płacić. W 2010 kupowałem flagowca HX900 - za 46 cali życzyli sobie prawie 13 tys. Zadnych zniżek dla uczestników programów lojalnościowych. Wcześniej kupowałem u nich kilka produktów. Kupiłem tego HX900, ale nie u nich. Kilkadziesiąt km dalej - z linii niemieckiej. Zapłąciłęm prawie 5 tys taniej. Działał bezusterkowo 15 lat. Wymieniłem na następnego Sony. Edytowano 2 godziny temu przez Rega Odpisz, cytując
MCHammer2022 Napisano 27 minut temu Autor Napisano 27 minut temu (edytowany) 3 godziny temu, Kraft napisał: na Głogowskiej przy Dworcu Zachodnim w Poznaniu A ja walkmana WM-FX36 kupiłem na Półwiejskiej - walkman z megasem, dolby B i radiem stereo - odlot! 💣💣💣 A 14-calowego Trinitrona na Głogowskiej przy Rynku Łazarskim. Edytowano 15 minut temu przez MCHammer2022 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 4 godziny temu, MCHammer2022 napisał: W latach 90. sprzęt Sony to było coś - solidny i drogi. Sony miało nawet swoje własne salony firmowe (w dużych miastach nawet kilka salonów) z telewizorami, kamerami, magnetowidami, sprzętem audio. Produkty leżały w szklanych, zamkniętych gablotach, klienci nie mogli ich dotykać, towar podawał sprzedawca. Ogólnie pachniało luksusem. No to wlaśnie w takim salonie go kupowalem. Byly 2 szt rzucone na Wawę i 1 na Krk. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts