magdyburg Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Cześć Jestem tu nowa i kompletnie się nie znam na gramofonach. AI poradził mi Wasze forum, że na pewno pomożecie. Mój mąż marzy o tym aby dostać na 50 urodziny gramofon aby móc kupować sobie płyty i słuchać dobrej muzyki. Proszę o pomoc jaki gramofon mu kupić i gdzie? Nie chcę szajsowatego sprzętu, ale też nie chce aby wydarło mnie z butów, coś dobrego w rozsądnej cenie do amatorskiego słuchania płyt. Pozdrawiam Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, magdyburg napisał: Proszę o pomoc jaki gramofon mu kupić i gdzie? Nim przejdziemy do sedna jedno pytanie. Co macie teraz w domu ze sprzętu grającego ? Pytam , bo gramofon sam nie zagra. Potrzebny jest wzmacniacz , no i jakieś kolumny też by były mile widziane Mając taki komplet informacji , było by łatwiej coś doradzić. Odpisz, cytując
Rega Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Tomek, a .... Bambino zagrał sam:) Teraz też jest dużo takich wynalazków w marketach. Może pytającemu chodzi o własnie coś takiego. Odpisz, cytując
RoRo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Bez podania kwoty którą możesz wydać - trudno dawać propozycję konkretnych modeli.... Można wydać 500zł a równie dobrze 5 tysięcy (o 50 tys. nie wspominając 😎). A jakie informacje powinny się znaleźć tworząć wątek znajdziesz w temacie "Pierwsze posty". Witaj na Forum AUDIO i przenoszę wątek do odpowiedniego działu. Pozdrawiam Odpisz, cytując
magdyburg Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, RoRo napisał: Bez podania kwoty którą możesz wydać - trudno dawać propozycję konkretnych modeli.... Można wydać 500zł a równie dobrze 5 tysięcy (o 50 tys. nie wspominając 😎). A jakie informacje powinny się znaleźć tworząć wątek znajdziesz w temacie "Pierwsze posty". Witaj na Forum AUDIO i przenoszę wątek do odpowiedniego działu. Pozdrawiam Tak jak pisałam, to będzie pierwszy gramofon, wykorzystywany amatorsko, ceny nie podałam bo totalnie się w tym nie orientuje. Czy za kwotę 1000-1200 jestem w stanie kupić coś co będzie ok? 10 godzin temu, tomek4446 napisał: Nim przejdziemy do sedna jedno pytanie. Co macie teraz w domu ze sprzętu grającego ? Pytam , bo gramofon sam nie zagra. Potrzebny jest wzmacniacz , no i jakieś kolumny też by były mile widziane Mając taki komplet informacji , było by łatwiej coś doradzić. Mamy soundbar Odpisz, cytując
Recommended Posts