kaczadupa Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Dobre. Tomek, zaczynam się obawiać czy Audiofast nagle nie powie - sprawdzam - i poprosi o adres do wysyłki Diablo 120. Myślę, że za to znęcanie nad Luxem podam Twój. Odpisz, cytując
Rega Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, tomek4446 napisał: nie przestanę ,aż się przyzna , że jest Gryphonem Gorzej, jak przyzna, że przy Gryphonie jest Mantą. Ja , tam czekam , kiedy mój Fisher przyzna , ze jest Pivettą. Gryphon to przy tym Fisherze , pikuś. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, kaczadupa napisał: zaczynam się obawiać czy Audiofast nagle nie powie - sprawdzam Jeszcze parę naszych wpisów i nas będą błagać byśmy wzięli po sztuce za darmoszkę 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Co wy z tym Gryphonem, jak jest poprawnie skonstruowany to i tak zagra jak marantz 😀 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Idealny moment Misiek. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, misiekx napisał: Co wy z tym Gryphonem, jak jest poprawnie skonstruowany to i tak zagra jak marantz No i spieprzyłeś interes. Teraz dostaniemy z Adamem po Marantzu 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, tomek4446 napisał: No i spieprzyłeś interes. Teraz dostaniemy z Adamem po Marantzu 🤣🤣🤣.....jeden możecie wysłać do mnie ,po co wam 2 w rodzinie ? 😆 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts