Bert Napisano 9 lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 lutego 2008 Belfer!Gratulacje!Zaczyna się tworzyć mały fanklub Twojej osoby...Naprawdę raduję się czytając takie posty! Oznacza to, że cała nasza "forumowa" praca nie poszła na marne!Pozdrowienia serdeczne!B. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 10 lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 lutego 2008 BertTen post kolegi uczeń54 trochę nie na miejscu, jeszcze ktoś pomyśli, że ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczeń54 Napisano 10 lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 lutego 2008 Witam, i odpowiadam...na Post kolegi BERT proszę nie sugerować...jestem nowym uczestnikiem Forum..moja wypowiedź była autentyczna i szczera. Miałem przyjemność uczestniczyć w odsłuchu zestawienia..., które opisałem... biorę za nią pełną odpowiedzialność..Dawno temu...byłem czynnym audiofilem...lata świetlne temu..wystarczy spojrzeć na mój profil i datę urodzin...Obecnie od roku może od dwóch lat wracam do mojej pasji z przed lat...Na FORUM AUDIO JESTEM debiutantem...jeżeli w przyszłości zdarzy się z mojej strony jakaś niezręczność z góry wszystkich przepraszam...pozdrawiam serdecznie kolegę BERToraz wszystkich pozostałych uczestników FORUMuczeń54 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 18 lutego 2008 Udostępnij Napisano 18 lutego 2008 Ja preferuję dość szczegółowe brzmienie,z dobże zaznaczonym,ale nie dominującym basem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 18 lutego 2008 Udostępnij Napisano 18 lutego 2008 Cytat Dawno temu...byłem czynnym audiofilem...lata świetlne temu..wystarczy spojrzeć na mój profil i datę urodzin...Obecnie od roku może od dwóch lat wracam do mojej pasji z przed lat...Na FORUM AUDIO JESTEM debiutantem...jeżeli w przyszłości zdarzy się z mojej strony jakaś niezręczność z góry wszystkich przepraszam... Miło jest poczytać szczere wypowiedzi.Witaj w klubie 50-tek.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hannibalh Napisano 20 lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 lutego 2008 Lubię ciepły, funkowy bas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 22 lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 lutego 2008 Uczeń54.Jak czytam Twój post to jakbym widział siebie.Jak to jest że człowiek wraca po latach do swojej pasji?.Moze wiecej czasu? (dzieci duze)moze cos innego?.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczeń54 Napisano 23 lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 lutego 2008 pirs cze58yWitam ponownie Panowie, ...masz rację kolego pirs w swoich domysłach...dzieci odchowane..dożo więcej czasu...?Przypuszczam, że głównym powodem jest uczucie pustki w ogarniającym nas świecie..Po latach gonitwy... dochodzę do wniosku że coś mi umyka...Coś nie powtarzalnego zostawiłem za sobą...Żyć należy z pasją...gdy jej niema życie staje sie szare...Muzyka, książki, grafiki, każde dzieło człowieka warte jest zachowania i pielęgnowania...Muzyka pozwala mi spojrzeć z innej perspektywy na otaczającą nas rzeczywistość..delektujmy się każda chwilą...przy muzyce nawet z radia..pozdrawiamuczeń 54 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edek_14 Napisano 20 marca 2008 Udostępnij Napisano 20 marca 2008 Cytat Lubie brzmienie dynamiczne z mocnym ale nie przesadzonym basem, precyzję i naturalność w średnim i wysokim zakresie częstotliwości. Jednocześnie cenię sobie stereofonię, możliwość lokalizacji poszczególnych instrumentów na muzycznej scenie. Ważne także jest że muzyka dobrze brzmiała niezależnie od ustawionej głośności. u mnie jest taki bas ze jak podglasniam u mnie w domu na dole na 3 to na gorze mi sie szawki czesa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 21 marca 2008 Udostępnij Napisano 21 marca 2008 uwielbiam sluchac muzyki gdzie kazdy instrument jest na swoim miejscu i dzwieki z niego wyplywajace docieraja do mojego ucha w najdrobniejszych szczegolach... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gatto Napisano 27 marca 2008 Udostępnij Napisano 27 marca 2008 Lubię posłuchać dźwięku nieskompresowanego. Niestety rzadko się zdaża. Jeśli w muzyce klasycznej przeważnie nie przesadzają z kompresją, to w rozrywkowej praktycznie tylko rzadko spotykalne super rarytasy są pozbawione obowiązkowej dużej i wielokrotnej kompresji. Jeśli na płycie CD kompresja obniża poziom dźwięku, to w radio i telewiji czasami po prostu razi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts