bratbum Napisano 2 lipca 2007 Autor Napisano 2 lipca 2007 Słyszałem, że nowa seria 600 producenta z Worthing jest w jakiejś części produkowana w Chinach... Czy umniejsza to w jakiś sposób prestiżowi producenta i samej serii? Jakie jest wasze zdanie? Czy nalezy w tej sprawie w ogóle mieć "jakieś zdanie"? Odpisz, cytując
Bert Napisano 2 lipca 2007 Napisano 2 lipca 2007 W dobie globalizacji??? Podobnież najlepsze Ople Astra były produkowane (składane) w Gliwicach... Cóż - takie są prawa rynku... Pozdrawiam Odpisz, cytując
zgred Napisano 3 lipca 2007 Napisano 3 lipca 2007 Nie zdziwiłbym się, bo co dziś nie jest produkowane w Chinach? Owszem znajdziesz, ale to wcale nie będzie takie łatwe. Odpisz, cytując
bratbum Napisano 3 lipca 2007 Autor Napisano 3 lipca 2007 B&W słynęło z tego, że omijało Kraj Środka dalekim łukiem. Mało tego - menadżerowie Bowers'a przy każdej okazji podkreślali nie tylko własną produkcję np. zwrotnic i ich elementów, ale również kraje pochodzenia np. obudów. Wszystko służyło prestiżowi - "Inni produkują w Chinach, ale nie my". Odpisz, cytując
Fono Master Napisano 25 lipca 2007 Napisano 25 lipca 2007 Miałem okazję posłuchać tych kolumn /683/ u znajomego z amplituneremKD /co prawda Rotel / ale było krótko i do tego w dużym saloniez antesolą dlatego na razie nie wypowiem się o ich brzmieniu.Sam za bardzo nie wiem co usłyszałem. Odpisz, cytując
npl Napisano 26 lipca 2007 Napisano 26 lipca 2007 Z tego co czytałem, B&W zamknął fabrykę obudów w Anglii i cała produkcja tanszych kolumn (poniżej 800) została przeniesiona do Chin - nie wiem czy również nie dotyczy to 700. Odpisz, cytując
Ali Napisano 14 stycznia 2008 Napisano 14 stycznia 2008 Ano z tego co widziałem to 6xx China (moje starsze 604 S3 były jeszcze GB). Jamo robi tak już od lat z seriami C i E ale jako nie wyszło to widocznie na złe (nawet przecież seria E7xx dotała EISA, sam zresztą mam E770 i jakość jest ok!) Odpisz, cytując
Recommended Posts