bratbum Napisano 2 lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 lipca 2007 Słyszałem, że nowa seria 600 producenta z Worthing jest w jakiejś części produkowana w Chinach... Czy umniejsza to w jakiś sposób prestiżowi producenta i samej serii? Jakie jest wasze zdanie? Czy nalezy w tej sprawie w ogóle mieć "jakieś zdanie"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 2 lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 lipca 2007 W dobie globalizacji??? Podobnież najlepsze Ople Astra były produkowane (składane) w Gliwicach... Cóż - takie są prawa rynku... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 3 lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 lipca 2007 Nie zdziwiłbym się, bo co dziś nie jest produkowane w Chinach? Owszem znajdziesz, ale to wcale nie będzie takie łatwe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratbum Napisano 3 lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 lipca 2007 B&W słynęło z tego, że omijało Kraj Środka dalekim łukiem. Mało tego - menadżerowie Bowers'a przy każdej okazji podkreślali nie tylko własną produkcję np. zwrotnic i ich elementów, ale również kraje pochodzenia np. obudów. Wszystko służyło prestiżowi - "Inni produkują w Chinach, ale nie my". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 25 lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 lipca 2007 Miałem okazję posłuchać tych kolumn /683/ u znajomego z amplituneremKD /co prawda Rotel / ale było krótko i do tego w dużym saloniez antesolą dlatego na razie nie wypowiem się o ich brzmieniu.Sam za bardzo nie wiem co usłyszałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
npl Napisano 26 lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 lipca 2007 Z tego co czytałem, B&W zamknął fabrykę obudów w Anglii i cała produkcja tanszych kolumn (poniżej 800) została przeniesiona do Chin - nie wiem czy również nie dotyczy to 700. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ali Napisano 14 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2008 Ano z tego co widziałem to 6xx China (moje starsze 604 S3 były jeszcze GB). Jamo robi tak już od lat z seriami C i E ale jako nie wyszło to widocznie na złe (nawet przecież seria E7xx dotała EISA, sam zresztą mam E770 i jakość jest ok!) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts