rajdek Napisano 30 września Napisano 30 września 14 minut temu, Rafał S napisał: ma za głową całą ścianę drewnianych dyfuzorów. I to chyba zrobionych samodzielnie Nie całą https://naturalwoodpanels.pl/pl/panele-akustyczne/121-dyfuzor-panel-akustyczny-dab-32x32cm.html Kupione z rabatem, tylko pomalowałem..., jakieś 15h. 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 30 września Napisano 30 września Kiedyś też planowałem takie, ale poszedłem na łatwiznę i mam tylna ścianę w hybrydach😉. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Telewizor okazuje się nie być takim złem. Ostatecznie zostają u mnie trójkątne absorbery, które wykonały świetną robotę w dolnej średnicy. Na koniec podsumowanie inteligencji wytrenowanej przez forumowego akustyka. Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Pozdrawiam 4 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu 3 godziny temu, rajdek napisał: A tej końcówce tam nie za ciepło? Wiem, że to klasa D, ale mimo wszystko. Odpisz, cytując
Recommended Posts