Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Raf_raf oczywiście, cztery inne, choć był też i inny Fisher. Również lampowy. No, ale on tylko na testach. Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Rega napisał: @Raf_raf oczywiście, cztery inne, choć był też i inny Fisher. Również lampowy. No, ale on tylko na testach. Ok, nie wiedziałem jak bardzo rozbudowana jest Twoja kolekcja, wolałem się upewnić 🙂 fajna sprawa taka możliwość żonglowania sprzętem. Mam zamiar dokupić w ciągu roku jakieś niedrogie monitory i źródło do Yamahy i będę miał drugi zestaw, do pomieszczenia, w którym pracuje 🙂 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A skąd jesteś? Może wpadniesz do mnie posłuchać np monitorów 33kg/szt? Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) No, to trochę daleko🤔. Ale gdybyś był w pobliżu to zapraszam Edytowano 1 godzinę temu przez Rega 4 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 1 godzinę temu, Rega napisał: zapraszam Jak w raju 😊 Odpisz, cytując
Recommended Posts