Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
9 minut temu, Rega napisał:

@Raf_raf oczywiście, cztery inne, choć był też i inny Fisher. Również lampowy. No, ale on tylko na testach. 

Ok, nie wiedziałem jak bardzo rozbudowana jest Twoja kolekcja, wolałem się upewnić 🙂 fajna sprawa taka możliwość żonglowania sprzętem. Mam zamiar dokupić w ciągu roku jakieś niedrogie monitory i źródło do Yamahy i będę miał drugi zestaw, do pomieszczenia, w którym pracuje 🙂 

Napisano

Zazdroszczę że Ci tam nikt nie "pomaga" w ustawianiu sprzętu.

Ja ostatnio kupiłem fiio warmer i on dość  mocno świeci żółtym ekranem i moja żona mowi: A co to? Co tak świeci? Nie podoba mi się. A ja: kochanie, ale to już tam gra od 3 dni.

Taka sytuacja 😁

Napisano
17 minut temu, Palmos napisał:

Zazdroszczę że Ci tam nikt nie "pomaga" w ustawianiu sprzętu.

Ja ostatnio kupiłem fiio warmer i on dość  mocno świeci żółtym ekranem i moja żona mowi: A co to? Co tak świeci? Nie podoba mi się. A ja: kochanie, ale to już tam gra od 3 dni.

Taka sytuacja 😁

Ja z kolei jak Żonie kiedyś mówiłem, że chce kupić nowy wzmacniacz, to usłyszałem "przecież już masz." Ciężko dyskutować w takiej sytuacji...

Napisano
8 minut temu, Raf_raf napisał:

z kolei jak Żonie kiedyś mówiłem, że chce kupić nowy wzmacniacz, to usłyszałem "przecież już masz."

Jak ja tak swojej powiedziałem jak chciała kupić nową sukienkę to była zadyma - i weź tu zrozum 😃

Napisano
Przed chwilą, Palmos napisał:

Jak ja tak swojej powiedziałem jak chciała kupić nową sukienkę to była zadyma - i weź tu zrozum 😃

No właśnie to jest argument, którego nie należy nigdy obracać w kierunku adwersarza, gdy jest nim Żona... Nigdy... Ale dosyć już o Kochanych Żonach 🙂