senat Napisano 3 września 2007 Udostępnij Napisano 3 września 2007 Szukam sluchawek do 200zl do ciezkiej muzyki gitarowej. jakie mam kupic zamkniete czy otwarte i czym to wogole sie rozni? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 3 września 2007 Udostępnij Napisano 3 września 2007 Trochę o słuchawkach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuch Napisano 4 września 2007 Udostępnij Napisano 4 września 2007 Jeśli myślisz o tym, aby je ze sobą czasem gdzieś zabrać to koss porta pro. Jedyny problem, że będą droższe niż 200zł, ale warto dołożyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senat Napisano 4 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 września 2007 Sluchawek bede uzywal tylko w domu.Czyli juz wiem czym sie charakteryzuja sluchawki otwarte i zamkniete, ale maja one jakies zastosowanie do roznych rodzajow muzyki. Ze np zamkniete to bardziej do rocka, a otwarte do disco czy jak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 13 września 2007 Udostępnij Napisano 13 września 2007 Cytat Sluchawek bede uzywal tylko w domu.Czyli juz wiem czym sie charakteryzuja sluchawki otwarte i zamkniete, ale maja one jakies zastosowanie do roznych rodzajow muzyki. Ze np zamkniete to bardziej do rocka, a otwarte do disco czy jak? No przecież Ci napisałem, że do rocka potrzebujesz słuchawek zamkniętych:http://audio.com.pl/forum/index.php?showtopic=1581Niskie dźwięki lepiej przenoszone są w słuchawkach o konstrukcji zamkniętej - a właśnie niskie dźwięki odgrywają njawiększą rolę w muzyce rockowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senat Napisano 13 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2007 Czyli zamkniete. Moze jakies Sennheisery? Co powiesz o HD202? A moze HD212? Sa stosunkowo tanie i wygladaja no fajne. Albo jakies inne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 15 września 2007 Udostępnij Napisano 15 września 2007 Cytat Czyli zamkniete. Moze jakies Sennheisery? Co powiesz o HD202? A moze HD212? Sa stosunkowo tanie i wygladaja no fajne. Albo jakies inne? Ja nic nie powiem Nie słuchałem tych, o których piszesz.Poszukaj opinii w internecie ale najlepiej, gdybyś .. wyrobił sobie własną przesłuchując je sam.Z chęcią jej wysłuchamy/przeczytamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senat Napisano 18 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2007 To moze zdecyduje sie na zakup HD202. Niska cena, nawet spoko, zamknięte. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zak Napisano 19 września 2007 Udostępnij Napisano 19 września 2007 Posłuchaj Sennheiserów najpierw, nie wiem jakie masz tam preferencje, ale te słuchawki grają nieco ciemno w porównaniu do konkurencji, nie każdemu się podoba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts