senat Napisano 3 września 2007 Napisano 3 września 2007 Szukam sluchawek do 200zl do ciezkiej muzyki gitarowej. jakie mam kupic zamkniete czy otwarte i czym to wogole sie rozni? Odpisz, cytując
zuch Napisano 4 września 2007 Napisano 4 września 2007 Jeśli myślisz o tym, aby je ze sobą czasem gdzieś zabrać to koss porta pro. Jedyny problem, że będą droższe niż 200zł, ale warto dołożyć. Odpisz, cytując
senat Napisano 4 września 2007 Autor Napisano 4 września 2007 Sluchawek bede uzywal tylko w domu.Czyli juz wiem czym sie charakteryzuja sluchawki otwarte i zamkniete, ale maja one jakies zastosowanie do roznych rodzajow muzyki. Ze np zamkniete to bardziej do rocka, a otwarte do disco czy jak? Odpisz, cytując
mejson Napisano 13 września 2007 Napisano 13 września 2007 Cytat Sluchawek bede uzywal tylko w domu.Czyli juz wiem czym sie charakteryzuja sluchawki otwarte i zamkniete, ale maja one jakies zastosowanie do roznych rodzajow muzyki. Ze np zamkniete to bardziej do rocka, a otwarte do disco czy jak? No przecież Ci napisałem, że do rocka potrzebujesz słuchawek zamkniętych:http://audio.com.pl/forum/index.php?showtopic=1581Niskie dźwięki lepiej przenoszone są w słuchawkach o konstrukcji zamkniętej - a właśnie niskie dźwięki odgrywają njawiększą rolę w muzyce rockowej. Odpisz, cytując
senat Napisano 13 września 2007 Autor Napisano 13 września 2007 Czyli zamkniete. Moze jakies Sennheisery? Co powiesz o HD202? A moze HD212? Sa stosunkowo tanie i wygladaja no fajne. Albo jakies inne? Odpisz, cytując
mejson Napisano 15 września 2007 Napisano 15 września 2007 Cytat Czyli zamkniete. Moze jakies Sennheisery? Co powiesz o HD202? A moze HD212? Sa stosunkowo tanie i wygladaja no fajne. Albo jakies inne? Ja nic nie powiem Nie słuchałem tych, o których piszesz.Poszukaj opinii w internecie ale najlepiej, gdybyś .. wyrobił sobie własną przesłuchując je sam.Z chęcią jej wysłuchamy/przeczytamy. Odpisz, cytując
senat Napisano 18 września 2007 Autor Napisano 18 września 2007 To moze zdecyduje sie na zakup HD202. Niska cena, nawet spoko, zamknięte. Odpisz, cytując
zak Napisano 19 września 2007 Napisano 19 września 2007 Posłuchaj Sennheiserów najpierw, nie wiem jakie masz tam preferencje, ale te słuchawki grają nieco ciemno w porównaniu do konkurencji, nie każdemu się podoba. Odpisz, cytując
Recommended Posts