michał Napisano 4 września 2007 Napisano 4 września 2007 Witam,mam dylemat w wyborze,jestem laikiem,a chciałbym skompletować fajny sprzęt więc proszę znawców tematu o pomoc.Moje typy:H/K AVR 347 + DVD 47Onkyo TX SR 705 + DVD504Muzyka/kino 50/50,rock,pop,głośników jeszcze nie mam,ale myślę o JBL,pokój 40m2.Z góry dzięki za pomoc. Odpisz, cytując
Pablo1964 Napisano 4 września 2007 Napisano 4 września 2007 Z JBL dobrze zagra Harman - z uwypuklonym basem i sopranem, nieco wycofanym środkiem pasma. Odpisz, cytując
frog Napisano 5 września 2007 Napisano 5 września 2007 Cytat Z JBL dobrze zagra Harman - z uwypuklonym basem i sopranem, nieco wycofanym środkiem pasma. Z uwypuklonym i wycofanym to jest dobrze???Michał - jeśli zależy Ci na muzyce to tylko H/K. Z kolumn pomyśl o Mission lub Heco. Odpisz, cytując
Pablo1964 Napisano 5 września 2007 Napisano 5 września 2007 Cytat Z uwypuklonym i wycofanym to jest dobrze??? Zależy, co kto lubi. Ja mam taki zestaw i bardzo podoba mi się jego brzmienie. Odpisz, cytując
cz58y Napisano 5 września 2007 Napisano 5 września 2007 Bardziej uniwersalnym w użytkowaniu jest amplituner H/K, z łatwością napędza większość kolumn. Takie jest moje zdanie. Odpisz, cytując
Pablo1964 Napisano 11 września 2007 Napisano 11 września 2007 Natomiast kolumn nie kupuj w ciemno, koniecznie posłuchaj. Odpisz, cytując
RoRo Napisano 11 listopada 2007 Napisano 11 listopada 2007 Przy okazji: HK jest bardzo często sprzedawane w zestawach z JBL - rodzina, ach rodzina A powierzchnia 40metrów też ma swoje wymagania, więc nie ma co narzekać na podkreślony bas w kolumnach JBLa, przy dobrym ich ustawieniu i kolcach będzie OK! Odpisz, cytując
White Napisano 16 listopada 2007 Napisano 16 listopada 2007 Trudny wybór. Skłaniam się jednak ku zdaniu większości i też postawiłbym na Harmana Kardona i na JBL, tym bardziej, że sprzedawanse są w zestawach. Odpisz, cytując
Recommended Posts