sernik Napisano 28 października 2010 Udostępnij Napisano 28 października 2010 Ja , wieloletni (od początku istnienia AUDIO) czytelnik i tym samym klient Redaktora - niniejszym domagam się od Redaktora szanownego wyjaśnień - jakże to ! Przecież Redaktor szanowny "tak ma , że kolumny musi sobie zrobić sam i tak ma od dzieciństwa " (cytat niedosłowny z recenzji Magnat Quantum 908) ... a tu trąbki jakieś .... z subwooferem w dodatku..... jakże to tak , Redaktorze ? to jednak KUPOWAĆ ? ! nie ROBIĆ ?! koniec świata.... to ROBIĆ przez jakieś 40 lat i dojść do wniosku że jednak lepiej KUPIĆ ?! Trąby jakieś niemieckie.... ??!!? to ja już sam nie wiem - robić czy kupować ... ? wszystkiego najlepszego dla Redaktora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2017 Jak się nie ma "iskry Bożej", to trzeba kupować. Zagra lepiej. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan2 Napisano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2017 (edytowany) Przepraszam, kolego Angel, ale zgodnie ze stanowiskiem moderacji odpowiadanie na posty sprzed 7 lat nie jest w dobrym tonie a nawet może zostać uznane za prowokację. Moderację chciałbym natomiast prosić o zwrócenie uwagi Angelowi na niestosowność jego zachowania oraz o zamknięcie wątku zgodnie z przyjętym zwyczajem. Edytowano 16 kwietnia 2017 przez Jan2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2017 Ja natomiast zwracam uwagę tobie, skoro tak zabolał cię ten wpis na temat postu który wypłynął z odmętów przeszłości po "upgrajdzie" na forum trzeba było standardowo zgłosić na priv moderatorom...a nie piętnować, że Angel pisze pod starym tematem, robiąc samemu dokładnie to samo Sugeruje też napisać do administratora z prośbą o zostanie dyżurnym moderatorem, bo w sumie lwia cześć twojej działalności to i tak tylko zwracanie uwagi innym użytkownikom, wytykanie błędów etc. PS. Temat zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2017 6 godzin temu, jacek75 napisał: Sugeruje też napisać do administratora z prośbą o zostanie dyżurnym moderatorem, bo w sumie lwia cześć twojej działalności to i tak tylko zwracanie uwagi innym użytkownikom, wytykanie błędów etc. To byłby horror gorszy niż "Piła 13" Na szczęście szansa na pozytywne rozpatrzenie takiej (ewentualnej) prośby usera Jan2 jest zerowa, więc można spać spokojnie! Pozdrawiam PS. Ale oprócz tej celnej i ironicznej sugestii Jacka75 pozostała część Jego wypowiedzi jest już bardzo poważna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts