stereo Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 hmmm czy wyobrazacie sobie maly pokuj i 10 kolumn dodlogowych to hyba mala przesada ale zato super to wyglada uwielbiam kolumny lecz ostatnio mam problem z dzwiekiem gdy robie troszeczke glosniej dzwiek zaczyna byc niewyrazny i cos czeszczy czy to moze byc wina ze kolumn jest za duzo macie jakis pomysl na roztawienie kolumn w pokoju tak aby dzwiek był lepszy apokuj wygladal na pokuj audiofila ? czy mam zaduzo kolumn i niekture benda musialy wybrac sie na stryszek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Stereo.Zajmij się czym innym niż słuchanie muzyki.Twoje wywody są żenujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Z tych 10 kolumn 8 śmiało możesz wynieść na strych. Zostaw sobie 2 najlepsze z wyglądu i z dobrymi głośnikami, ale takie żeby były jednakowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Gorzej jak ktoś uwielbia kolumny. Wówczas pojawia się problem, które zostawić a które wynieść. Wtedy ew. pozostaje rzucać monetą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenishiwata Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Moja propozycja jest taka, sprawdź które najlepiej sprawdzają się w twoim pokoju, podłączając kolejno wszystkie zestawy oczywiście w pokoju powinien znajdować się tylko ten zestaw który jest odsłuchiwany. Jak wybierzesz to pozbądź się reszty.BTW W jaki sposób podłączasz kolumny do wzmacniacz, mam nadzieję że tylko 1 parę jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 To moze wymien jakie masz kolumny?co ma audoifil połączonego z ilość kolumn w domu to nie wiem ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Dokup se jeszcze 10 i ciesz sie muzyka, a raczej jej namistką. Co to za pytania wogole?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 20 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2007 Bezsensowne pytanie i podobne odpowiedzi. Temat zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts