fp74 Napisano Niedziela o 21:21 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:21 Grecki rock, a w składzie: Demis Roussos i Vangelis... Dream Team z Peloponezu! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Poniedziałek o 02:25 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 02:25 (edytowany) Pink Floyd https://www.facebook.com/reel/1186215776401546 Edytowano Poniedziałek o 02:27 przez pairtick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano Poniedziałek o 08:27 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:27 6 godzin temu, pairtick napisał: Pink Floyd https://www.facebook.com/reel/1186215776401546 i to jest twórcze podejście do klasyki. my z kolegą wczoraj katowaliśmy Rape Me Nirvany i teraz jednak widzę, że za mało kreatywnie!!!!🤘🤘🤘 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano Poniedziałek o 13:34 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:34 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano wczoraj o 08:36 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:36 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano wczoraj o 10:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:51 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Z wczorajszego wieczoru. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Kupiłem, rzuciłem w kąt, jak dziecko nową zabawkę, a dziś sięgnąłem w otchłanie szuflad, no i nie mogę się nasluchać! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Niedowierzam, ale 40 lat temu The Sisters of Mercy wydały swój debiutancki album „First and Last and Always”… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu A dla mnie Sisters of Mercy to dwie płyty Floodland i Vision Thing. Zupełnie różne jedna mroczna , druga energetyczna . Na tych płytach się wychowałem O cholera jaki jestem stary 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Płyta (muzyka)trudna, nie każdy przebrnie od początku do końca. Wydawnictwo ARMS Records. Dla mnie majstersztyk zwłaszcza utwór tytułowy. Mam opis każdego utworu jak powinny wybrzmiewać instrumenty, czasem podane z dokładnością w której minucie jaki instrument wchodzi i jak powinniśmy go słyszeć. Sztos. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Płyta wydaną w 1983, brzmi bardzo czysto, trochę surowo jak Nowa Aleksandria Siekiery. Lubię 😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Nena brzmi jak Siekiera? Muszę posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Nie, aż tak to nie, choć wiki w obu przypadkach określa te albumy między innymi jako new wave. Miałem na myśli realizację, a posłuchać warto jak ktoś lubi kicz z lat 80 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, DiBatonio napisał: Płyta (muzyka)trudna, nie każdy przebrnie od początku do końca. Wydawnictwo ARMS Records. Dla mnie majstersztyk zwłaszcza utwór tytułowy. Mam opis każdego utworu jak powinny wybrzmiewać instrumenty, czasem podane z dokładnością w której minucie jaki instrument wchodzi i jak powinniśmy go słyszeć. Sztos. Eee no nie, jest calkiem przyjemnie nawet. Na początku to myślałem, że Garbarka zatrudnił...😉 Trudny to jest dla mnie Amon Tobin na płycie Isam, co moze jest dobrym testem dla sprzętu ale sluchac sie nie da raczej... Albo rzezbienie Ornetta Colemana, o ktorym nawet najbardziej postępowi jazzmani mowili, ze chyba fałszuje....! ? Poprosiłbym ten opis, bo lubię ttakie ćwiczenia, to wieczorem ze spokoojem posłucham uważnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, fp74 napisał: Poprosiłbym ten opis, bo lubię ttakie ćwiczenia, to wieczorem ze spokoojem posłucham uważnie. Wyślę na PW skany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu polski elektro-jazz ma się świetnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts