fp74 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Virgin Records 1990, made in 🇬🇧. Realizacja 👌. Odpisz, cytując
fp74 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Polydor 1991, made in 🇯🇵 (niestety brak obi😤), pierwsze wydanie na CD. Trudno tak porównywać i może nawet nie powinno się ale ta poprzednia plyta w wydaniu 🇬🇧 brzmi ciut lepiej. Nie rozstrzygnę czy to kwestia samego nagrania, czy wydania... Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Boski Sweet . Surper muzycy a do tego wszyscy obdarzeni swietnym vokalem . Tu zarejestrowany koncert . refleksje melomana .Znacie coś co zespołowo śpiewa lepiej niż Ruski Hur chłopięcy ? Edytowano 2 godziny temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dziewczyński rock ./ Bardzo bym chciał tam być. Dover . Daje numery które słucham ,żeby nie było że wklejam z jakiejś listy itp. OK? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu https://en.m.wikipedia.org/wiki/Undead_(Ten_Years_After_album) Genialna płyta, jedna z moich absolutnie ulubionych 😇 1 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu (edytowany) Niestety przylazł do was maniak muzyczny . Jak to mi imponuje to dziewczyńskie granie ,skali niema na to. Z Polski cos co ma ten pozytywny drajw ,ten fajny odjazd ale nieco inny w klimacie . ============ Klasyka . Nie muza klasyczna a numer klasyczny .Piękny . Edytowano 50 minut temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu (edytowany) Ale to brzmi klasycznie ,jakby z innej ery było . Prosze mi nie dziekować za te piekne kwiaty muzyczne .Macie to ode mnie darmowo. Edytowano 21 minut temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Sipo Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu 35 minut temu, Atmeg napisał: Jak to mi imponuje to dziewczyńskie granie ,skali niema na to. To punkrock z lat '90, ciekawy wokal. 1 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 8 minut temu Napisano 8 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, Sipo napisał: To punkrock z lat '90, ciekawy wokal. Ta kapela ma na swoim dorobku wiele ciekawych kompozycji , Badzo dobra dziewczyna na gitarze robiaca 80% roboty i charyzmatyczna wokalistka . Fakt podchodzi pod punk. Wywołałeś Punk The Stranglers - No More Heroes jest jazda Edytowano 6 minut temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Recommended Posts