Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Polydor 1991, made in 🇯🇵 (niestety brak obi😤), pierwsze wydanie na CD. Trudno tak porównywać i może nawet nie powinno się ale ta poprzednia plyta w wydaniu 🇬🇧 brzmi ciut lepiej. Nie rozstrzygnę czy to kwestia samego nagrania, czy wydania...

20250815_190808.jpg.1d7569762647b25fad36bd5be7f9814b.jpg

Napisano (edytowany)

Boski Sweet . 

Surper muzycy a do tego wszyscy obdarzeni swietnym vokalem . Tu zarejestrowany koncert  .

refleksje melomana  .Znacie coś co zespołowo śpiewa lepiej niż Ruski Hur chłopięcy ?

Edytowano przez Atmeg
Napisano (edytowany)

Niestety przylazł do was maniak muzyczny . 

Jak to mi imponuje to dziewczyńskie granie  ,skali niema na to.

Z Polski cos co ma ten pozytywny drajw ,ten fajny odjazd  ale nieco inny w klimacie .

============

Klasyka . Nie muza klasyczna a numer klasyczny  .Piękny . 

Edytowano przez Atmeg
Napisano (edytowany)

Ale to brzmi klasycznie  ,jakby z innej ery było .

Prosze mi nie  dziekować za te piekne kwiaty muzyczne .Macie to  ode mnie darmowo.

Edytowano przez Atmeg
Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, Sipo napisał:

To punkrock z lat '90, ciekawy wokal.

Ta kapela ma na swoim dorobku wiele ciekawych kompozycji  , 

Badzo dobra dziewczyna na gitarze robiaca 80% roboty i  charyzmatyczna wokalistka . 

Fakt podchodzi pod punk. Wywołałeś Punk :)

The Stranglers - No More Heroes     jest jazda 

-

B ardzo lubie ten numer . Słucham raz na jakiś czas i niegdy sie nie zawodze . :) kapela 180%  punkowa . Streglersi .

Edytowano przez Atmeg
Napisano

ja wyrastalem na blusie  ,punk poznałem  puzno , jak już miałem ukształtowany  umysl muzyczny . Ale bardzo lubie  .

A zdradze . wyrastałem na b;lusie i kasycznym rocku , i  italo disko . potem na muzyce hodnikowej   a potem na muzyce klasycznej  .Taka hybryda ze mnie jest .Jakby ktos zapytał jaką muze cenie najwyżej  to odpowiem bez wachania muzyke klasyczną.

Napisano
4 minuty temu, Atmeg napisał:

punk poznałem  puzno , jak już miałem ukształtowany  umysl muzyczny . Ale bardzo lubie  .

A znasz nasze polskie kapele punkowe? 

Cala płyta jest dobra, zarówno pod względem muzycznym jak i tekstów. 

Napisano

Myślę, że mamy tu w tym wątku niepisaną zasadę, że nie rozmawiamy o gustach, chyba, że się zgadzamy... 😁. Dzięki temu, każdy może podzielić się muzyką, której słucha bez obaw, że narazi się na przykre komentarze.

Ale do jasnej nędzy piszmy po polsku i bez błędów ortograficznych, bo przecież aż oczy bolą od niektórych wpisów...

Napisano (edytowany)

Fragment tekstu: 'punk to destrukcja, niszczenie schematów, reguł i form w myśleniu i działaniu. To usuwanie granic pomiędzy ludźmi...'

Smar SW

Edytowano przez Sipo
Napisano (edytowany)

A znasz nasze polskie kapele punkowe?   Przyznam ze nieznam  choc misterzub   to podchodzi pod punk  .ale w sumie jest  inne .

Mr Zoob brzmieniowo to jest punk a  styl;istyc znie co innego .Ale Ok nieznam.

1 godzinę temu, Sipo napisał:

Fragment tekstu: 'punk to destrukcja, niszczenie schematów, reguł i form w myśleniu i działaniu. To usuwanie granic pomiędzy ludźmi...'

wiemy , to rodzaj małej rewolucji .

Smar SW

1 godzinę temu, fp74 napisał:

Myślę, że mamy tu w tym wątku niepisaną zasadę, że nie rozmawiamy o gustach, chyba, że się zgadzamy... 😁. Dzięki temu, każdy może podzielić się muzyką, której słucha bez obaw, że narazi się na przykre komentarze.

Ale do jasnej nędzy piszmy po polsku i bez błędów ortograficznych, bo przecież aż oczy bolą od niektórych wpisów...

Muzyka niema literów . A zasada szanowania wspólnego jak najbardziej teraz tu jest .Pan chce to zniszczyć ?

========

Bosze   , muza z Jamajki   .Tematyka na doktoraty muzyczne . 

YT mi zapodało i niemoge tego nie posłuchać .

Aswad - Shine

==================

uwaga , jak jacyś ludzie zaczynają sie dobrze czuć  z sobą i rozmawiać ,nagle pojawia sie człowiek który chce to popsuć i pisze ze to jest zle . 

jakby byli ludzie co mają czuwać aby inni ludzie nie rozmawiali z sobą . Panie fp74  , Możesz pan isc z tąd  i nie bruzdzić ? Możesz Pan  Iść po grzeczności ?Do siebie pan idz .

Rozumiem ze to jest Niemiecki agent ,dlaczego Niemiecki ?  Bo jednym z zalozen Niemcow jest aby nas Polaków skłucać na maksa .

Zaden Polak nawet Rosjanin tu nas by nie sklucał ,jedynie Niemiecki Agent .

Edytowano przez Atmeg
Napisano (edytowany)

my tu sobie sluchamy muzyke  a tu nagle wlazi typ i odpala bombe \ze robimy cvos zlego .I to typ o jakims starzu  . Co jest grane ? 

co mu nie pasuje ? kim jest i dlaczego?

jakas syfiastapostać sie ujawniła .boicie sie tego  potworka?

Wracamy do muzyki fajnej ,nawet zajebistej .

Możesz Pan iść robić kibel gdzieś indziej ?

ps znam takich strazników forum . wlaza w dupe adminom piszac ze sa niezbedni  ,nie rozumieja rozmow na forum . czasem zyskuja nawet jakies  funkcje .  Generalnie nie znaja sie na muzyce ale chetnie  kaza wszystkich .

jak zglasza sie post do odministracji?

zglaszam do odministracji ten post jako szkodliwy  , niszczacy aktywnosc  na forum i dzialający przeciw rozwojowi forum . niszczacy aktywnosc userów  .Zwykla aktywnosc niszczaca forum.

jak to tu jest zeby to poszło do ludzi z zarządu ?

Edytowano przez Atmeg
Napisano

typa trzeba przyciać ,nie może tak atakować ludzi ...

nie możecie być bierni jesli ktos wlazi  i pisze co macie robić i bruzdzi na was . +nawet jak  jest dlugo na forum . 

gdzie to zgłosić ?  wyzej !!!