fp74 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Virgin Records 1990, made in 🇬🇧. Realizacja 👌. Odpisz, cytując
fp74 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Polydor 1991, made in 🇯🇵 (niestety brak obi😤), pierwsze wydanie na CD. Trudno tak porównywać i może nawet nie powinno się ale ta poprzednia plyta w wydaniu 🇬🇧 brzmi ciut lepiej. Nie rozstrzygnę czy to kwestia samego nagrania, czy wydania... Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowany) Boski Sweet . Surper muzycy a do tego wszyscy obdarzeni swietnym vokalem . Tu zarejestrowany koncert . refleksje melomana .Znacie coś co zespołowo śpiewa lepiej niż Ruski Hur chłopięcy ? Edytowano 17 godzin temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Dziewczyński rock ./ Bardzo bym chciał tam być. Dover . Daje numery które słucham ,żeby nie było że wklejam z jakiejś listy itp. OK? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu https://en.m.wikipedia.org/wiki/Undead_(Ten_Years_After_album) Genialna płyta, jedna z moich absolutnie ulubionych 😇 1 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowany) Niestety przylazł do was maniak muzyczny . Jak to mi imponuje to dziewczyńskie granie ,skali niema na to. Z Polski cos co ma ten pozytywny drajw ,ten fajny odjazd ale nieco inny w klimacie . ============ Klasyka . Nie muza klasyczna a numer klasyczny .Piękny . Edytowano 16 godzin temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowany) Ale to brzmi klasycznie ,jakby z innej ery było . Prosze mi nie dziekować za te piekne kwiaty muzyczne .Macie to ode mnie darmowo. Edytowano 16 godzin temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Sipo Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 35 minut temu, Atmeg napisał: Jak to mi imponuje to dziewczyńskie granie ,skali niema na to. To punkrock z lat '90, ciekawy wokal. 1 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Sipo napisał: To punkrock z lat '90, ciekawy wokal. Ta kapela ma na swoim dorobku wiele ciekawych kompozycji , Badzo dobra dziewczyna na gitarze robiaca 80% roboty i charyzmatyczna wokalistka . Fakt podchodzi pod punk. Wywołałeś Punk The Stranglers - No More Heroes jest jazda - B ardzo lubie ten numer . Słucham raz na jakiś czas i niegdy sie nie zawodze . kapela 180% punkowa . Streglersi . Edytowano 15 godzin temu przez Atmeg 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Wychowałem się na kapelach punkowych. No1 moim zdaniem to Exploited; 2 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) Ale była mowa o punku a to prawdziwa punkowa znaczy nie udawana itp. kapela . Edytowano 15 godzin temu przez Atmeg Odpisz, cytując
rafau Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Dobry wieczór. Propozycja na dziś. Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu ja wyrastalem na blusie ,punk poznałem puzno , jak już miałem ukształtowany umysl muzyczny . Ale bardzo lubie . A zdradze . wyrastałem na b;lusie i kasycznym rocku , i italo disko . potem na muzyce hodnikowej a potem na muzyce klasycznej .Taka hybryda ze mnie jest .Jakby ktos zapytał jaką muze cenie najwyżej to odpowiem bez wachania muzyke klasyczną. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Atmeg napisał: punk poznałem puzno , jak już miałem ukształtowany umysl muzyczny . Ale bardzo lubie . A znasz nasze polskie kapele punkowe? Cala płyta jest dobra, zarówno pod względem muzycznym jak i tekstów. Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Ludzie nie lubia muzy klasycznej bo tam niema podanego jakby rytmu ,i czeka sie na cos i mozna czekać . Odpisz, cytując
fp74 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Myślę, że mamy tu w tym wątku niepisaną zasadę, że nie rozmawiamy o gustach, chyba, że się zgadzamy... 😁. Dzięki temu, każdy może podzielić się muzyką, której słucha bez obaw, że narazi się na przykre komentarze. Ale do jasnej nędzy piszmy po polsku i bez błędów ortograficznych, bo przecież aż oczy bolą od niektórych wpisów... 2 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) Fragment tekstu: 'punk to destrukcja, niszczenie schematów, reguł i form w myśleniu i działaniu. To usuwanie granic pomiędzy ludźmi...' Smar SW Edytowano 15 godzin temu przez Sipo 1 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) A znasz nasze polskie kapele punkowe? Przyznam ze nieznam choc misterzub to podchodzi pod punk .ale w sumie jest inne . Mr Zoob brzmieniowo to jest punk a styl;istyc znie co innego .Ale Ok nieznam. 1 godzinę temu, Sipo napisał: Fragment tekstu: 'punk to destrukcja, niszczenie schematów, reguł i form w myśleniu i działaniu. To usuwanie granic pomiędzy ludźmi...' wiemy , to rodzaj małej rewolucji . Smar SW 1 godzinę temu, fp74 napisał: Myślę, że mamy tu w tym wątku niepisaną zasadę, że nie rozmawiamy o gustach, chyba, że się zgadzamy... 😁. Dzięki temu, każdy może podzielić się muzyką, której słucha bez obaw, że narazi się na przykre komentarze. Ale do jasnej nędzy piszmy po polsku i bez błędów ortograficznych, bo przecież aż oczy bolą od niektórych wpisów... Muzyka niema literów . A zasada szanowania wspólnego jak najbardziej teraz tu jest .Pan chce to zniszczyć ? ======== Bosze , muza z Jamajki .Tematyka na doktoraty muzyczne . YT mi zapodało i niemoge tego nie posłuchać . Aswad - Shine ================== uwaga , jak jacyś ludzie zaczynają sie dobrze czuć z sobą i rozmawiać ,nagle pojawia sie człowiek który chce to popsuć i pisze ze to jest zle . jakby byli ludzie co mają czuwać aby inni ludzie nie rozmawiali z sobą . Panie fp74 , Możesz pan isc z tąd i nie bruzdzić ? Możesz Pan Iść po grzeczności ?Do siebie pan idz . Rozumiem ze to jest Niemiecki agent ,dlaczego Niemiecki ? Bo jednym z zalozen Niemcow jest aby nas Polaków skłucać na maksa . Zaden Polak nawet Rosjanin tu nas by nie sklucał ,jedynie Niemiecki Agent . Edytowano 14 godzin temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) my tu sobie sluchamy muzyke a tu nagle wlazi typ i odpala bombe \ze robimy cvos zlego .I to typ o jakims starzu . Co jest grane ? co mu nie pasuje ? kim jest i dlaczego? jakas syfiastapostać sie ujawniła .boicie sie tego potworka? Wracamy do muzyki fajnej ,nawet zajebistej . 1 godzinę temu, fp74 napisał: Myślę, że mamy tu w tym wątku niepisaną zasadę, że nie rozmawiamy o gustach, chyba, że się zgadzamy... 😁. Dzięki temu, każdy może podzielić się muzyką, której słucha bez obaw, że narazi się na przykre komentarze. Ale do jasnej nędzy piszmy po polsku i bez błędów ortograficznych, bo przecież aż oczy bolą od niektórych wpisów... Możesz Pan iść robić kibel gdzieś indziej ? ps znam takich strazników forum . wlaza w dupe adminom piszac ze sa niezbedni ,nie rozumieja rozmow na forum . czasem zyskuja nawet jakies funkcje . Generalnie nie znaja sie na muzyce ale chetnie kaza wszystkich . jak zglasza sie post do odministracji? 1 godzinę temu, fp74 napisał: Myślę, że mamy tu w tym wątku niepisaną zasadę, że nie rozmawiamy o gustach, chyba, że się zgadzamy... 😁. Dzięki temu, każdy może podzielić się muzyką, której słucha bez obaw, że narazi się na przykre komentarze. Ale do jasnej nędzy piszmy po polsku i bez błędów ortograficznych, bo przecież aż oczy bolą od niektórych wpisów... zglaszam do odministracji ten post jako szkodliwy , niszczacy aktywnosc na forum i dzialający przeciw rozwojowi forum . niszczacy aktywnosc userów .Zwykla aktywnosc niszczaca forum. jak to tu jest zeby to poszło do ludzi z zarządu ? Edytowano 14 godzin temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu typa trzeba przyciać ,nie może tak atakować ludzi ... nie możecie być bierni jesli ktos wlazi i pisze co macie robić i bruzdzi na was . +nawet jak jest dlugo na forum . gdzie to zgłosić ? wyzej !!! Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ćwiczę dyskografię Turnua. Z masy jego cudownych utworów, szczególnie zafiksowałem się jednym, duecie z Rybotycką. Pięknie zaśpiewała. Z początku nie byłem pewien, że to ona, więc mogłem się skupić tylko głosie. Dopiero "na ślepo" doceniłem jej talent. Wcześniej przeszkadzała mi w tym jej uroda. Blind test rulez! 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Sobota, wolne od pracy, pogoda idealna, familia wróciła do domu, no jest pięknie więc i muzyka/album, który zawsze daje radochę, bez względu na sprzęt grający, porę roku czy dnia. https://tidal.com/browse/album/302875?u Edytowano 3 godziny temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Jarek Ch. Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 godzin temu, Sipo napisał: Wychowałem się na kapelach punkowych. No1 moim zdaniem to Exploited; No, nie wiem https://music.youtube.com/watch?v=C3LXkdpHNOQ&si=tSSoEelvsgHeCw0Y A dla lubiących punk, " ostatnia nadzieja białych" na odświeżenie gatunku Conservative Military Image https://youtu.be/-VldEZGpvc0?si=jAgQ_kCpDnQ1-Z4w Odpisz, cytując
Recommended Posts