il Dottore Napisano Czwartek o 18:43 Napisano Czwartek o 18:43 (edytowany) Ta piosenka bardzo ładnie się zaczyna. Rzadko tak mam, że najbardziej w piosence podoba mi się początek. Edytowano Czwartek o 18:46 przez il Dottore Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Piątek o 12:52 Napisano Piątek o 12:52 A u Was jaki gra singielek na piątełek… 3 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano Piątek o 15:19 Napisano Piątek o 15:19 Łomatko Tonpress... Toż to ubiegłe tysiąclecie Ty muzeum zakładasz czy może kustoszem jesteś? <- żart Odpisz, cytując
il Dottore Napisano Piątek o 19:27 Napisano Piątek o 19:27 Tego kawałka słucham od podstawówki i nie mogę przestać. To już 45 lat odkąd dostałem singla Play the Game a Dragon Attack był na stronie B. Czas leci a Queen wciąż na topie! https://banbye.com/watch/v_bht5IN3mRoBA Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Vangelis - album 'China' z roku 1979, Vangelis inspirował się muzyką Chińską ale sam do Chin nie jeździł ze względów politycznych, w latach 70-tych była tam bieda i zapóźnienie cywilizacyjne. Album nie odniósł sukcesu komercyjnego ale prezentuje ciekawe brzmienie. Zdjęcie na okładce Weronika Skawińska Odpisz, cytując
Recommended Posts