il Dottore Napisano Piątek o 01:10 Napisano Piątek o 01:10 1 godzinę temu, pairtick napisał: Z tym że Qobuz to nie YouTube. Ja mam z Amazon Music. Odpisz, cytując
gienas Napisano Piątek o 09:03 Napisano Piątek o 09:03 15 godzin temu, pairtick napisał: Publiczność jest niesamowita, nawet im nóżka nie dygła 😁 Przypatrz się oczom publiki 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Piątek o 15:04 Napisano Piątek o 15:04 Coś nowszego niż ejtisy… Odpisz, cytując
pairtick Napisano Piątek o 16:34 Napisano Piątek o 16:34 Jeden z moich, absolutnie ulubionych, utworów. Before the dawn, I hear you whisper In your sleep, "Don't let the morning take him" Outside the birds begin to call As if to summon up my leaving It's been a lifetime since I found someone Since I found someone who would stay I've waited too long, and now you're leaving Oh please, don't take it all away It's been a lifetime since I found someone Since I found someone who would stay I've waited too long, and now you're leaving Oh please, don't take it all away Before the dawn, I hear you whisper In your sleep, "Don't let the morning take him" 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano Piątek o 17:28 Napisano Piątek o 17:28 Może ktoś z Was wie, bo nie mogę się doszukać; kto śpiewa ten utwór - 1:46:50 Podoba mi się. Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano Sobota o 09:47 Napisano Sobota o 09:47 16 godzin temu, Sipo napisał: Może ktoś z Was wie, bo nie mogę się doszukać; kto śpiewa ten utwór - 1:46:50 Podoba mi się. Chyba pozostaje zostawić komentarz pod YT. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano Sobota o 15:09 Napisano Sobota o 15:09 " The dark side of the Moon", "Brothers in Arms", "Master of Puppets"? Nieeeee. To jest dla mnie płyta legenda. 3 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 10:27 Napisano wczoraj o 10:27 Wczoraj minęło 41 lat od wydania pierwszego koncertowego albumu The Cure, a 33 lata temu ukazała się czwarta płyta studyjna Sade… 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 16:04 Napisano wczoraj o 16:04 Cozy Powell na perkusji. 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano wczoraj o 21:16 Napisano wczoraj o 21:16 Dziś wieczór słucham i oglądam z przyjemnością 😉 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 21:59 Napisano wczoraj o 21:59 Bardzo lubię te covery, świetny klimat. Odpisz, cytując
sonique Napisano wczoraj o 22:16 Napisano wczoraj o 22:16 Więcej już nie będzie. Jack Dejohnette - New Directions (1978). Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Ja cię kręcę… jeszcze dwa lata i będziemy mówić, że pół wieku temu ukazał się ten punkowy bunt… 1 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) O, w mordę kopane, w pysk 😉 toż to okrągła, czterdziesta ósma, rocznica już 😁 Edytowano 6 godzin temu przez pairtick Odpisz, cytując
Recommended Posts