BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dziś wieczorem w Sali Ziemi dwa duety: kontrabas-gitara oraz kontrabas-fortepian. Oto jeden z nich. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A dziś 1982 vs 1990 Enjoy five miles out…, a wy którą wybieracie? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, MarcKrawczyk napisał: a wy którą wybieracie? Jasne, że 82. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Oddaję głos na DM. Dwa dni temu słuchałem, po latach. Świetnie nagrana płyta. Chociaż w 1990 traktowałem ich jako elektro-disco-muło-pop i nie było mowy, żebym tego słuchał, a wyczesani koledzy w butach z blachami budzili u mnie jedynie uśmiech politowania. Nadal większość ich płyt jest dla mnie ciężko strawna, ale ta, to jest top. Po latach doceniłem, widziałem na koncercie, a pan David ma u mnie szacunek dzielnicy 😁. Niedawno przemęczyłem całą dyskografię MO i cóż... nie moja bajka. Fajne wydanie pokazałeś. Gratuluję. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu (edytowany) 37 minut temu, BlaBla napisał: Niedawno przemęczyłem całą dyskografię MO i cóż... nie moja bajka. Fajne wydanie pokazałeś. Gratuluję. Z Oldfieldem jest ten problem, że ma momenty genialne, ale też strasznie kiczowate. Dla tych pierwszych jednak warto. Edytowano 57 minut temu przez Kraft Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu (edytowany) A w samochodzie powrót do przeszłości i muzyki prawdziwie niezależnej. Edytowano 17 minut temu przez BlaBla 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu @BlaBla u mnie tylko mój "wół roboczy" ma jeszcze cd player (dzieki Bogu nadal jeździ) wszystkie pozostałe, które miałem i mam poza tym "jedynym" niestety bez cd playera 😕. Tak więc doceniajmy kto jeszcze ma w "dyliżansie" takowy napęd, bo to już niestety, chyba smutny koniec tej technologi w tym segmencie rynku audio... Odpisz, cytując
Recommended Posts