hybyrd83 Napisano 19 marca 2010 Udostępnij Napisano 19 marca 2010 Orientalnie: Jai Uttal & Ben Leinbach - Loveland (2006) (ta szczególnie) Jai Uttal - Beggars and Saints (1994)polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 20 marca 2010 Udostępnij Napisano 20 marca 2010 Roger Waters "Ca Ira" -opera w trzech aktach.Chociaż jestem od jakiegoś czasu nałogowym słuchawkowcem i wczoraj odsłuchałem to dzielo "na słuchawkach" ze wzmacniacza OTLto jednak dzisiaj "na kolumnach" robi zdecydowanie większe wrażenie.Niestety zgadzam się z tym co pisali krytycy Roger mógł stworzyć dzieło wybitne gdyby posunął się trochę dalej w swojej inowacyjnościa tak trzymając się być może za bardzo tradycji wyszło tylko dobrze.P.S.Agi Zaryan posuchałem dzisiaj jeszcze raz i moja ocena tej płyty zmieniła się troszeczkę na plus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lovecoffe Napisano 20 marca 2010 Udostępnij Napisano 20 marca 2010 Obecnie słucham...baaardzo pop'owo wave'owej składaneczki lat 80-tych:) http://thecollectorcd.blogspot.com/2010/03...f-80s-1992.htmlPzdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 marca 2010 Udostępnij Napisano 22 marca 2010 WieczornieShiller + Sandra Kim Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 23 marca 2010 Udostępnij Napisano 23 marca 2010 Przed chwilą skończyłem odsłuch ostatniej płytyt Clan of Xymox i jak na razie mam jak najbardziej pozytywne wrażenia. A swoją drogą to w tym roku chłopcy i dziewczynki z Clanu ponownie zagoszczą w Bolkowie na Castle Party 2010 / http://www.castleparty.com/ / mam nadzieję ,że jak co roku uda mi się tam zawitać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 marca 2010 Udostępnij Napisano 24 marca 2010 U mnie dziś cały wieczór płyta Chrissa Bottiego - A Thousand Kisses Deep Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 26 marca 2010 Udostępnij Napisano 26 marca 2010 Eric Clapto & Steve Winwood "Live Madison Square Garden" dwupłytowy album. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 28 marca 2010 Udostępnij Napisano 28 marca 2010 u mnie dziś rewelacyjny saxofon.. Mianowicie : Dave Koz - Saxophonic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 30 marca 2010 Udostępnij Napisano 30 marca 2010 Dziś bardzo fajne muzyczne wspomnienie Polskiej scenyVarius Manx - special edition 3 cd - aż Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 30 marca 2010 Udostępnij Napisano 30 marca 2010 U mnie trochę nowości - Dave Grusin i Ravi Shankar. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bochen_ Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2010 Lars Danielsson & Leszek Możdzer PASODOBLE, a dlaczedo ?.. dlatego ,że mnie uspokaja, relaksuje, cieszy, bawi i dobrze nastraja. Właśnie teraz... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2010 Jean Michel Jarre i płyta "Zoolook" - dla mnie odpowiedni klimat na chwile które nastały w naszym kraju... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 13 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2010 Po paru dniach na słuchawkach musiałem już coś zapuścić cichutko na kolumny:Mietek Szcześniak "Złota Kolekcja" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2010 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2010 A znajdzie się jakaś mała recenzja? Choćby krótka i subiektywna w stylu - warto/nie warto/superhit/smurfne smuty... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2010 Załoba żałobą ale jako nałogowy meloman umartwiam się przy:Jan Garbarek "Visible World"Talk Talk "Spirit Of Eden"Bardzo smutne ,melancholine ,rzecz by można,że dołujące. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2010 Fono!Spójrz na mą prośbę i jej wysłuchaj!Dziś wieczór przerobiłem Garbarka z Anouarem Brahem (płyta "Madar"), a teraz gra darzony przeze mnie dużym sentymentem zespół Amarylis. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wpjtek76 Napisano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2010 A ja kilka dni temu sluchalem Metallica...na żywo:))) Dali chlopaki czadu! Poczatek z najnowszego albumu a na bis 3 piosenki z Kill'em all!:))) Najlepszy moment jak cala hala spiewala Master! Master!...) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matxxx Napisano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2010 Wpjtek, widzę że gustujesz w podobnych stylach co ja może nie metallica ale ja wole bardzie soad i slipknota a czasami tupaca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wpjtek76 Napisano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2010 matxxx ja gustuje we wszystkim za wyjatkiem hip hopu i rnb:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2010 Dzisiaj .. jak i przez ostanie kilka dni Chris Botti - Italia (zresztą nowy nabytek o którym wspomnę w innym wątku) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedek Napisano 19 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2010 Jak kupiłem to i słucham Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 19 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2010 Jean Michel Jarre " Les Concerts En China".Chińczycy też mieli swoja tragedię w postaci trzęsienia ziemi,zginęło kilka tysięcy osób ale Świat prawie się o tym nie zająknął , przeszedł nad tym do porządku dziennego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 21 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2010 Wracam do prawdawnych fascynacji - Ewa Demarczyk "Live".Genialna muzyka, cudowne emocje!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 21 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2010 Bert......... i co ważne bez przesteru u mnie: Trio Simple Acoustic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts